JamalG 12 ارسال شده در 14 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، 2015 بچه ها کسی میتونه کمکم کنه که کد پخش آهنگ به صورت آنلاین و با لینک مستقیم رو بهم بگه؟ نم دارم سعی میکنم یه برنامه ای خودم بسازم مثل تازه موزیک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 14 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، 2015 شما کار با دیتابیس رو بلدی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
JamalG 12 ارسال شده در 14 فروردین، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، 2015 زیاد نه ولی تا حدی بلدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسن قاسمی نیا 546 ارسال شده در 19 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، 2015 سلام برای پخش آهنک باید player داشته باشه یا از player مرور گر استفاده کنه بغیر از کروم و موزیا بعقیه پلیر ها کمی در گیری دارند برای همین پیش نهاد میکنم از dewplayer استفاده کنی که به زبان swf یا همون فلش هست نمونه کد : <object type="application/x-shockwave-flash" data="dewplayer.swf" width="200" height="20" style="margin: 4px 6px 0 0;" > <param name="movie" value=dewplayer.swf" /> <param name="bgcolor" value="#FCCAEC" /> <param name="FlashVars" value="mp3=لینک مستقیم آهنگ&loop=1&autoreplay=1&volume=100&showstop=1&showvolume=1&buttonwidth=20&loadingcolor=FCCAEC&bgcolor1=FCCAEC&bgcolor2=FCCAEC&slidercolor1=bfbfbf&slidercolor2=cccccc&sliderovercolor=595959&buttoncolor=696969&textcolor=5c5c5c" /> </object> برنامه بالا با این فایل کار میکنه : http://www.mediafire.com/download/j22tcke3h9b33bd/dewplayer.swf کد بالا کمی ساده هست باز اگه مشکلی بود بگو کمکت کنم . از html5 هم میتونی استفاده کنی ولی تجربه ثابت کرده که فلش بهتره : <audio controls> <source src="horse.ogg" type="audio/ogg"> <source src="horse.mp3" type="audio/mpeg"> Your browser does not support the audio element. </audio> http://www.w3schools.com/html/html5_audio.asp لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.