ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ همون سورس مشکلی نداره شما ورژن بیسیکت چنده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
marius 23 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ Version 3.82 خوب اروری که نوشتم رو میده، همین سورس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ چند لحظه صبرکنید من ببینم سورس رو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ marius: تو چی میخوای و چی لازم داری دقیقا؟ یا تو یه تاپیک جدا سوالت رو راجع به GetElement مطرح کن کمکت میکنیم. یا بگو نیاز به چی داری خودم اگه تونستم آموزش متنیش رو میذارم. پیشنهاد میکنم اگه نت داری فیلم های آموزشی مهدی رو دانلود کن بیشتر متوجه میشی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ من سورس رو دانلود کردم و باز کردم برای بنده هیچ اروری نداده 100% یه کار کردی یا کتابخونه ی که استفاده میکنید ورژنش پایینه شما بیاید skype مشکل رو برطرف کنیم موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ چند لحظه صبرکنید من ببینم سورس رو *سرپایین**سرپایین**سرپایین**سرپایین**سرپایین**سرپایین* من سورس رو دانلود کردم و باز کردم برای بنده هیچ اروری نداده 100% یه کار کردی یا کتابخونه ی که استفاده میکنید ورژنش پایینه شما بیاید skype مشکل رو برطرف کنیمموفق باشید تشکر فراوان از آرمین عزیز برای رسیدگی به مشکلات کاربران. اما به نظر من: برای حل این مشکل نیاز به Skype نیست . آموزش های تصویری همه چیز رو چندین برابر بیشتر از این سورس توضیح داده. خط به خط . کلمه به کلمه با توضیحات اضافه و دلیل برای چرا استفاده شدن بعضی کد ها و دلایل مقدم بودم بعضی کدها . از این آموزش تصویری کامل تر بدون شک هیچ جای اینترنت پیدا نمیشه. دوستان باید یک خورده زحمت دانلود به خودشون بدن . رایگان هست قدرش رو خیلی ها نمیدونن . اگه رایگان نبود بدون شک طرفداراش بیشتر بودن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ با سلام دوست عزیز این خط رو کلن پاک کن we.addWebChromeClient(WebView1, "") موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamid 30 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ دوست عزیز برای کار با این کتابخانه حتما از نسخه 1.3 استفاده کن احتمالا از نسخه پایین تر استفاده کردی و یک آرگومان بیشتر ساپورت نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۳ بله درسته همون جور که دوست عزیز اینو گفتن تو این نسخه فکر کنم همچین مشکلی باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
JamalG 12 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ ببین این به دردت میخوره؟ تقریبا یه چیزی شکل همین کدیه که میخوای khabar.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen-star 37 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ سلام این سورس لینکش مشکل داره ممنون میشم دوباره پیوست بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ سلام این کد یکم ایراد داره we.executeJavascript(WebView1,"document.getElementsByName('password')[0].value= '"&EditText2.Text&"';") باید این طور باشه we.executeJavascript(WebView1,"document.getElementsByName('1e3')[0].value= '"&EditText2.Text&"';") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ slm in surce yekam eshkal dare we.executeJavascript(WebView1,"document.getElementsByName('password')[0].value= '"&EditText2.Text&"';") bayad in tor bashe we.executeJavascript(WebView1,"document.getElementsByName('1e3')[0].value= '"&EditText2.Text&"';") لطفا فارسی تایپ کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
erayan 23 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
erayan 23 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ دوستان بلاگفا پارامترهای خودش رو تغییر داده برای تست این دو خط رو باید اصلاح کنید تا کار کنه: we.executeJavascript(WebView1,"document.getElementsByName('usid')[0].value= '"&EditText1.Text&"';") we.executeJavascript(WebView1,"document.getElementsByName('upwd')[0].value= '"&EditText2.Text&"';") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.