ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 7 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، 2014 همون سورس مشکلی نداره شما ورژن بیسیکت چنده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
marius 23 ارسال شده در 7 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، 2014 Version 3.82 خوب اروری که نوشتم رو میده، همین سورس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 7 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، 2014 چند لحظه صبرکنید من ببینم سورس رو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 7 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، 2014 marius: تو چی میخوای و چی لازم داری دقیقا؟ یا تو یه تاپیک جدا سوالت رو راجع به GetElement مطرح کن کمکت میکنیم. یا بگو نیاز به چی داری خودم اگه تونستم آموزش متنیش رو میذارم. پیشنهاد میکنم اگه نت داری فیلم های آموزشی مهدی رو دانلود کن بیشتر متوجه میشی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 7 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، 2014 من سورس رو دانلود کردم و باز کردم برای بنده هیچ اروری نداده 100% یه کار کردی یا کتابخونه ی که استفاده میکنید ورژنش پایینه شما بیاید skype مشکل رو برطرف کنیم موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 بهمن، 2014 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، 2014 چند لحظه صبرکنید من ببینم سورس رو *سرپایین**سرپایین**سرپایین**سرپایین**سرپایین**سرپایین* من سورس رو دانلود کردم و باز کردم برای بنده هیچ اروری نداده 100% یه کار کردی یا کتابخونه ی که استفاده میکنید ورژنش پایینه شما بیاید skype مشکل رو برطرف کنیمموفق باشید تشکر فراوان از آرمین عزیز برای رسیدگی به مشکلات کاربران. اما به نظر من: برای حل این مشکل نیاز به Skype نیست . آموزش های تصویری همه چیز رو چندین برابر بیشتر از این سورس توضیح داده. خط به خط . کلمه به کلمه با توضیحات اضافه و دلیل برای چرا استفاده شدن بعضی کد ها و دلایل مقدم بودم بعضی کدها . از این آموزش تصویری کامل تر بدون شک هیچ جای اینترنت پیدا نمیشه. دوستان باید یک خورده زحمت دانلود به خودشون بدن . رایگان هست قدرش رو خیلی ها نمیدونن . اگه رایگان نبود بدون شک طرفداراش بیشتر بودن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 7 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، 2014 با سلام دوست عزیز این خط رو کلن پاک کن we.addWebChromeClient(WebView1, "") موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamid 30 ارسال شده در 7 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، 2014 دوست عزیز برای کار با این کتابخانه حتما از نسخه 1.3 استفاده کن احتمالا از نسخه پایین تر استفاده کردی و یک آرگومان بیشتر ساپورت نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 8 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2014 بله درسته همون جور که دوست عزیز اینو گفتن تو این نسخه فکر کنم همچین مشکلی باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
JamalG 12 ارسال شده در 13 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2015 ببین این به دردت میخوره؟ تقریبا یه چیزی شکل همین کدیه که میخوای khabar.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen-star 37 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2015 سلام این سورس لینکش مشکل داره ممنون میشم دوباره پیوست بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 سلام این کد یکم ایراد داره we.executeJavascript(WebView1,"document.getElementsByName('password')[0].value= '"&EditText2.Text&"';") باید این طور باشه we.executeJavascript(WebView1,"document.getElementsByName('1e3')[0].value= '"&EditText2.Text&"';") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 slm in surce yekam eshkal dare we.executeJavascript(WebView1,"document.getElementsByName('password')[0].value= '"&EditText2.Text&"';") bayad in tor bashe we.executeJavascript(WebView1,"document.getElementsByName('1e3')[0].value= '"&EditText2.Text&"';") لطفا فارسی تایپ کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
erayan 23 ارسال شده در 29 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2015 حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
erayan 23 ارسال شده در 20 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، 2016 دوستان بلاگفا پارامترهای خودش رو تغییر داده برای تست این دو خط رو باید اصلاح کنید تا کار کنه: we.executeJavascript(WebView1,"document.getElementsByName('usid')[0].value= '"&EditText1.Text&"';") we.executeJavascript(WebView1,"document.getElementsByName('upwd')[0].value= '"&EditText2.Text&"';") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.