Gray Mind 913 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستان من دارم یه برنامه دفترچه یادداشت مینویسم اما وقتی میخوام اطلاعات رو از Edittext 1 و Edittext 2 بگیرم و بریزم تو دیتابیس هیچ عملی انجام نمیشه خطا هم نمیده حتی پیام ذخیره شد هم نشون میده این هم کد های برنامه Sub Process_Globals Dim sql As SQL Dim cur As Cursor End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("addmemo") If File.Exists(File.DirInternal,"memo.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"memo.db",File.DirInternal,"memo.db") End If If sql.IsInitialized = False Then sql.Initialize(File.DirInternal,"memo.db",True) End If End Sub Sub Button1_ClickIf EditText2.Text = "" Then ToastMessageShow("موضوع خالی است",False) Else sql.ExecNonQuery("INSERT INTO tb_memo (id,subject,text) VALUES (null,'"& EditText2.Text &"','"& EditText1.text &"')") ToastMessageShow("ذخیره شد",False) End If End Sub مشکل از کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ خوب قربون شکلت بشوم بنده شما یه بانک ساختی با نویکت کپیش کردی تو اندروید بعد داری فایل اولت رو میبینی خوب معلومه چیزی نمیاد هموطن چون اطلاعات تو فایل کپی شده توی گوشی هستش داداش شما بیا یه لیست ویو بذار، با دستور select اطلاعات بانکت رو بریز توش تغیرات هم میبینی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ سلام دلاور اول این خط رو اجرا کردی File.Copy(File.DirAssets,"memo.db",File.DirInternal,"memo.db") هر بار که برنامه اجرا بشه، دیتابیس خالیتو کپی میکنه البته فک کنم اشتباه تایپیته چون منطقش رو بلدی و نوشتی که اگر نبود کپی کنه فقط بالاش نوشتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ سلام دلاور اول این خط رو اجرا کردی File.Copy(File.DirAssets,"memo.db",File.DirInternal,"memo.db") هر بار که برنامه اجرا بشه، دیتابیس خالیتو کپی میکنه البته فک کنم اشتباه تایپیته چون منطقش رو بلدی و نوشتی که اگر نبود کپی کنه فقط بالاش نوشتی چی شد نفهمیدم داداش یه بار خوب توضیح بده کجا اشتباه کردم و چیکار کنم از بس نشستم پای این برنامه ساده (بار اولمه) مخم ترکیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ الان که نگاه کردم کدت ویرایش شده و مشکلی نداره کدات درسته دلاور سورست رو ، فقط همین قسمتش رو بذار بررسی کنم انشاالله که مشکلت حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: False #End Region Sub Process_Globals Dim sql As SQL Dim cur As Cursor End Sub Sub Globals Private Button2 As Button Private Button1 As Button Private EditText1 As EditText Private EditText2 As EditText End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("addmemo") If File.Exists(File.DirInternal,"memo.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"memo.db",File.DirInternal,"memo.db") End If If sql.IsInitialized = False Then sql.Initialize(File.DirInternal,"memo.db",True) End If End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Button2_Click Activity.Finish Activity.LoadLayout("main") End Sub Sub Button1_Click If EditText2.Text = "" Then ToastMessageShow("موضوع خالی است",False) Else sql.ExecNonQuery("INSERT INTO tb_memo (id,subject,text) VALUES (null,'"& EditText2.Text &"','"& EditText1.text &"')") ToastMessageShow("ذخیره شد",False) End If End Sub این کل کد های صفحه هستش فقط یه چیزی تو بخش Logs نوشته varible 'cur' in never assigned any value شاید مشکل از اینجا باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ کدات ردیفن فقط یه سوال شما از کجا فهمیدی چیزی توش ذخیره نمیشه؟ از نویکت نگاه کردی دیگه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ کدات ردیفن فقط یه سوال شما از کجا فهمیدی چیزی توش ذخیره نمیشه؟ از نویکت نگاه کردی دیگه؟ آره داداش نویکیت دارم تو تیبل که میرم پایین صفحه رفرش رو میزنم ولی چیزی اضافه نمیشه یعنی چشه این لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ خوب قربون شکلت بشوم بنده شما یه بانک ساختی با نویکت کپیش کردی تو اندروید بعد داری فایل اولت رو میبینی خوب معلومه چیزی نمیاد هموطن چون اطلاعات تو فایل کپی شده توی گوشی هستش داداش شما بیا یه لیست ویو بذار، با دستور select اطلاعات بانکت رو بریز توش تغیرات هم میبینی میگما چرا نشون نمیده دستورشو نوشتم ولی یادم رفت که دیتابیس اینترنال میره خخخخ دستت درد نکنه استاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ میگما چرا نشون نمیده دستورشو نوشتم ولی یادم رفت که دیتابیس اینترنال میره خخخخ دستت درد نکنه استاد اره دیگه اگر مشکلی داشتی توی لود لیست ویو، بگو کمک میکنیم بهت این تاپیکم اگه ردیفه، پاسخ داده شده بزن که ببندیم بریم بخوابیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Gray Mind 913
سلام دوستان
من دارم یه برنامه دفترچه یادداشت مینویسم
اما وقتی میخوام اطلاعات رو از Edittext 1 و Edittext 2 بگیرم و بریزم تو دیتابیس هیچ عملی انجام نمیشه
خطا هم نمیده حتی پیام ذخیره شد هم نشون میده
این هم کد های برنامه
مشکل از کجاست؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.