رفتن به مطلب
  • 0

مشکل در نوشتن اطلاعات در دیتابیس آفلاین


Gray Mind

سوال

سلام دوستان

من دارم یه  برنامه دفترچه یادداشت مینویسم

اما وقتی میخوام اطلاعات رو از Edittext 1 و Edittext 2 بگیرم و بریزم تو دیتابیس هیچ عملی انجام نمیشه

خطا هم نمیده حتی پیام ذخیره شد هم نشون میده

 

این هم کد های برنامه

 

 

 

 
Sub Process_Globals
Dim sql As SQL
Dim cur As Cursor
End Sub
 
Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
Activity.LoadLayout("addmemo")
If File.Exists(File.DirInternal,"memo.db") = False Then
File.Copy(File.DirAssets,"memo.db",File.DirInternal,"memo.db")
End If
 
If sql.IsInitialized = False Then
sql.Initialize(File.DirInternal,"memo.db",True)
End If
    
End Sub
 
Sub Button1_Click
If  EditText2.Text = "" Then
ToastMessageShow("موضوع خالی است",False)
Else
sql.ExecNonQuery("INSERT INTO tb_memo (id,subject,text) VALUES (null,'"& EditText2.Text &"','"& EditText1.text &"')")
ToastMessageShow("ذخیره شد",False)
End If
End Sub
 

مشکل از کجاست؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

خوب قربون شکلت بشوم بنده

شما یه بانک ساختی با نویکت

کپیش کردی تو اندروید

بعد داری فایل اولت رو میبینی

خوب معلومه چیزی نمیاد هموطن :)

چون اطلاعات تو فایل کپی شده توی گوشی هستش داداش

شما بیا یه لیست ویو بذار، با دستور select اطلاعات بانکت رو بریز توش

تغیرات هم میبینی

:gol:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دلاور

اول این خط رو اجرا کردی

File.Copy(File.DirAssets,"memo.db",File.DirInternal,"memo.db")

هر بار که برنامه اجرا بشه، دیتابیس خالیتو کپی میکنه

البته فک کنم اشتباه تایپیته چون منطقش رو بلدی و نوشتی که اگر نبود کپی کنه

فقط بالاش نوشتی :)

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دلاور

اول این خط رو اجرا کردی

File.Copy(File.DirAssets,"memo.db",File.DirInternal,"memo.db")

هر بار که برنامه اجرا بشه، دیتابیس خالیتو کپی میکنه

البته فک کنم اشتباه تایپیته چون منطقش رو بلدی و نوشتی که اگر نبود کپی کنه

فقط بالاش نوشتی :)

چی شد نفهمیدم داداش

یه بار خوب توضیح بده کجا اشتباه کردم و چیکار کنم از بس نشستم پای این برنامه ساده (بار اولمه) مخم ترکیده :(

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الان که نگاه کردم کدت ویرایش شده و مشکلی نداره

کدات درسته دلاور

سورست رو ، فقط همین قسمتش رو بذار بررسی کنم انشاالله که مشکلت حل میشه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 
 
#Region  Activity Attributes 
	#FullScreen: False
	#IncludeTitle: False
#End Region

Sub Process_Globals
	Dim sql As SQL
	Dim cur As Cursor
End Sub

Sub Globals
	Private Button2 As Button
	Private Button1 As Button
	Private EditText1 As EditText
	Private EditText2 As EditText
End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	Activity.LoadLayout("addmemo")
	If File.Exists(File.DirInternal,"memo.db") = False Then
		File.Copy(File.DirAssets,"memo.db",File.DirInternal,"memo.db")
	End If	
	If sql.IsInitialized = False Then
		sql.Initialize(File.DirInternal,"memo.db",True)
	End If
    
End Sub


Sub Activity_Resume

End Sub

Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)

End Sub


Sub Button2_Click
	Activity.Finish
	Activity.LoadLayout("main")
End Sub

Sub Button1_Click
	If  EditText2.Text = "" Then
		ToastMessageShow("موضوع خالی است",False)
	Else
		sql.ExecNonQuery("INSERT INTO tb_memo (id,subject,text) VALUES (null,'"& EditText2.Text &"','"& EditText1.text &"')")
		ToastMessageShow("ذخیره شد",False)
	End If
End Sub
 

این کل کد های صفحه هستش

 

فقط یه چیزی تو بخش Logs نوشته

varible 'cur' in never assigned any value

شاید مشکل از اینجا باشه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کدات ردیفن

فقط یه سوال

شما از کجا فهمیدی چیزی توش ذخیره نمیشه؟

از نویکت نگاه کردی دیگه؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کدات ردیفن

فقط یه سوال

شما از کجا فهمیدی چیزی توش ذخیره نمیشه؟

از نویکت نگاه کردی دیگه؟

آره داداش نویکیت دارم

تو تیبل که میرم پایین صفحه رفرش رو میزنم ولی چیزی اضافه نمیشه  :(

یعنی چشه این  :fekr:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب قربون شکلت بشوم بنده

شما یه بانک ساختی با نویکت

کپیش کردی تو اندروید

بعد داری فایل اولت رو میبینی

خوب معلومه چیزی نمیاد هموطن :)

چون اطلاعات تو فایل کپی شده توی گوشی هستش داداش

شما بیا یه لیست ویو بذار، با دستور select اطلاعات بانکت رو بریز توش

تغیرات هم میبینی

:gol:

 

:oops:  میگما چرا نشون نمیده

دستورشو نوشتم ولی یادم رفت که دیتابیس اینترنال میره خخخخ :roomNemishe:

دستت درد نکنه استاد  :gol:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

:oops:  میگما چرا نشون نمیده

دستورشو نوشتم ولی یادم رفت که دیتابیس اینترنال میره خخخخ :roomNemishe:

دستت درد نکنه استاد  :gol:

:D

اره دیگه

اگر مشکلی داشتی توی لود لیست ویو، بگو کمک میکنیم بهت

این تاپیکم اگه ردیفه، پاسخ داده شده بزن که ببندیم بریم بخوابیم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...