رفتن به مطلب
  • 0

مشکل در مشاهده عکس دیتا بیس


vistamobile

سوال

سلام. من دوتا فیلد دارم یکی id و یکی هم عکس. حالا چجوری به ایمیج ویو بگم بیا عکس رو بخون  از دیتا بیس؟ id خیلی برام مهمه. راحت ترین روش چیه که این عکسه بیاد به ایمیج ویو تو انجمن خیلی آموزش هست ولی هیچکدوم نمیشه و همشون ارور میدن. 

ساده ترین روش فراخونی یک عکس از دیتا بیس چیه؟ لدفن با توضیح باشه. ممنون میشم  :gol:  :gol:  :gol:  :gol:  :gol:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام عجیجم

 

کتابخونه فراخوانی شهابو فعال کن 

Dim fara As Farakhani
Dim Bitmap1 As Bitmap
Dim ImageView1 As ImageView
fara.initialize("DATABASE.db","TABLE",True)
fara.FarakhaniImage("ID COLUMN","1","IMAGE COLUMN",Bitmap1)
ImageView1.Bitmap = Bitmap1

اینجا مثلا اومدیم عکس ایدی1 رو گرفتیم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چجوری میشه ای دی رو تعیین نکرد ولی ای دی باشه؟؟ من یه باتون گذاشتم که با هر بار فشردنش یک عدد از ای دی کم میشه و میره ای دی بعدی. گزفتی چی شد الیاس جان؟ من دهتا عکس دارم که تو فیلد  اولش دهتا ای دی هستش. یعنی هر ای دی یک عکس. الان با هر بار فشردن باتون مقدار دیتا بیس میره رو ای دی بعدی و دیگه ای دی قبلی حذف میشه. میخوام فقط بگم که ایمیج ویو بیاد ای دی عکی رو نشون بده نه اینکه بگم ای دی یک یا دو. مثلا یه همچین چیزی:

 

 

("SELECT * FROM tb1")

 

نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

داداشا کسی نبود یه راهنمایی بفرماید؟ من و برنامم میخوام که با لود هر ای دی عکسش هم بیاد تو ایمیج ویوو. چجوری دستور بدم بگم که اگر id لود شد بیا aks رو بزار تو  ایمیج ویوو؟ 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...