رفتن به مطلب
  • 0

قسمت قسمت کردن متنی که از دیتابیس خونده میشه


amir mahdizadeh

سوال

سلام به همه

من یه دیتابیس دارم که یه سری متن توش هست و داخل اسکرول ویو نمایش میدم حالا میخوام این متن ها رو تکه تکه کنم و هر قسمت رو توی یک لیبل نشون بدم

مطالب قبل رو هم خوندم اما تنها چیزی که دستگیرم شد این بود که باید از اسپلیت استفاده کنم اما نمیدونم چطوری!

ممنون میشم کمکم کنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

20 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

دوستان  لطفا یکی کمک کنه و مشکل من رو از روی کد بهم بگه پیش پیش تشکر از راهنمایتون

منظورتون اینه که خروجی گرفته نمیشه؟ اخه یه مشکلی داره کدتون که اصلا نباید خروجی بگیره

Label1.Text=("listAyeha(str1)")

متن رو نباید اینطور داد این اولین مشکل

دومین مشکل که ربطی به این که ارور میده نداره اما مشکله شما 100%y برای پنل میزاری بعد stop رو به اضافه 35%y میکنی :fekr:

مشکل بعدی حلقه for الان به دیتابیس کاری نداره که شما

	For i=1 To ziarat.cur2.RowCount-1
	ziarat.cur2.Position=i

اینو میزارید باید براساس تعداد ارایه باشه listayeha.length - 1

مشکل بعدی حلقه رو تو این موارد باید از صفر شروع کنید

متن لیبل رو هم باید به این صورت بدید

Label1.Text=listayeha(i)

اگه با تغییر اینا هم حل نشد بگین ارور چیه و در چه زمانی رخ میده تا بهتر بشه کمکتون کرد :)

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان  لطفا یکی کمک کنه و مشکل من رو از روی کد بهم بگه پیش پیش تشکر از راهنمایتون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از کتابخانه فراخوانی و تابع SetScroll استفاده کردین؟؟؟

درضمن کدای بالاتون اشتباست. اگه ممکنه سورس رو پیوست کنید تا یه ویرایش کوچیک انجام بدیم واستون.

بله دقیقا همون بود که ندیده بودمش ممنون از کمکتون مشکلانم حل شد همون چیزی که می خواستم درست شد با تشکر از همه دوستان

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

http://s3.picofile.com/file/8231849692/e.png

مشکلم تا حدودی حل شد عزیزان ممنون اما این ارور رو میده مشکل کجاست؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان کسی نبود کمکم کنه؟؟

خیلی گیر کردم

کممممممک :(

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

http://s3.picofile.com/file/8231849692/e.png

مشکلم تا حدودی حل شد عزیزان ممنون اما این ارور رو میده مشکل کجاست؟

از کتابخانه فراخوانی و تابع SetScroll استفاده کردین؟؟؟

درضمن کدای بالاتون اشتباست. اگه ممکنه سورس رو پیوست کنید تا یه ویرایش کوچیک انجام بدیم واستون.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

خداوند قسمت کنه یک آموزش برای تجزیه و تحلیل رشته ها قراره آماده کنم که هم می تونید به وسیله این اموزش عکس های زیادی بین متنون قرار بدید و هم حالتی که شما می خوایید انجام بدید شاملش میشه.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

http://s3.picofile.com/file/8231849692/e.png

مشکلم تا حدودی حل شد عزیزان ممنون اما این ارور رو میده مشکل کجاست؟

برنامه رو در حالت دیباگ خروجی بگیرید و ببینید خطا از کدوم خط هست :)

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان کسی نبود کمک کنه؟؟؟؟؟؟واقعا؟؟؟ گیر کردم خواهشا کمک کنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

 

من واقعا متوجه نشدم.

شما میخواین هر آیه رو توی یه لیبل قرار بدید؟؟؟

آیه ها چطور توی دیتابیستون قرار گرفتن؟

اگه پشت سرهم هستن همشون توی یک فیلد ، منظور آقای ایزدی اینه که باید خودتون آیه هارو با یه کاراکتر خاص جدا کنید و به لیبل ها بدینش.

یا اگه هرآیه توی یک فیلد جداگانه قرار داره و هرکدوم از این فیلد ها هم ایدی بخصوصی دارن میتونید طبق آیدی هر آیه رو بگیرید از دیتابیس...

 

اگر غیر اینه توضیحات بیشتری بدید. :(

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

 

من واقعا متوجه نشدم.

شما میخواین هر آیه رو توی یه لیبل قرار بدید؟؟؟

آیه ها چطور توی دیتابیستون قرار گرفتن؟

اگه پشت سرهم هستن همشون توی یک فیلد ، منظور آقای ایزدی اینه که باید خودتون آیه هارو با یه کاراکتر خاص جدا کنید و به لیبل ها بدینش.

یا اگه هرآیه توی یک فیلد جداگانه قرار داره و هرکدوم از این فیلد ها هم ایدی بخصوصی دارن میتونید طبق آیدی هر آیه رو بگیرید از دیتابیس...

 

اگر غیر اینه توضیحات بیشتری بدید. :(

کل یک سوره توی یک فیلد هست من هر آیه رو با علامت# جدا کردم اما کد نویسیش رو اصلا متوجه نمیشم چطور باید انجام بدم :fekr:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کل یک سوره توی یک فیلد هست من هر آیه رو با علامت# جدا کردم اما کد نویسیش رو اصلا متوجه نمیشم چطور باید انجام بدم :fekr:

خب خیلی هم عالی.

 

الان کافیه از دیتابیس که میگیریدش بریزید توی یه استرینگ:

Dim str As String
str=ziarat.cur2.GetString("onvan")

بعد زیرش بیاین با مربع ازهم جداش کنید و بریزید توی آرایه:

Dim listAyeha() As String
listAyeha=Regex.Split("#",str)

بعدشم یه چند تا ToastMessage اگه بذارید میتونید آیه هارو یکی یکی ببینید:

ToastMessageShow(listAyeha(0),False)
ToastMessageShow(listAyeha(1),False)
ToastMessageShow(listAyeha(2),False)
ToastMessageShow(listAyeha(3),False)

حالا کافیه با آموزش مولتی پنل آقای ایزدی بیاین لیبل خودکار بسازید زیر هم توی اسکرول ویو و بعد از ایجاد هر لیبل ، یک آیه رو بدین بهش...... و تا آیه آخر....

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یکم واضح تر بگید یعنی چی توی چند لیبل.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب خیلی هم عالی.

 

الان کافیه از دیتابیس که میگیریدش بریزید توی یه استرینگ:

Dim str As String
str=ziarat.cur2.GetString("onvan")

بعد زیرش بیاین با مربع ازهم جداش کنید و بریزید توی آرایه:

Dim listAyeha() As String
listAyeha=Regex.Split("#",str)

بعدشم یه چند تا ToastMessage اگه بذارید میتونید آیه هارو یکی یکی ببینید:

ToastMessageShow(listAyeha(0),False)
ToastMessageShow(listAyeha(1),False)
ToastMessageShow(listAyeha(2),False)
ToastMessageShow(listAyeha(3),False)

حالا کافیه با آموزش مولتی پنل آقای ایزدی بیاین لیبل خودکار بسازید زیر هم توی اسکرول ویو و بعد از ایجاد هر لیبل ، یک آیه رو بدین بهش...... و تا آیه آخر....

اقای پژمان من کد ها رو وارد کردم اما ارور میده میشه از روی کد بگین مشکلم کجاست؟

meghdar=(ziarat.meghdar2)+1
	ziarat.cur2= ziarat.sql2.ExecQuery("SELECT * FROM tabledooa WHERE id="&meghdar)
	If ziarat.cur2.RowCount>0 Then
		ziarat.cur2.Position=0
	str1=ziarat.cur2.GetString("matn")
	Dim listAyeha() As String
	listAyeha=Regex.Split("#",str1)	
	For i=1 To ziarat.cur2.RowCount-1
	ziarat.cur2.Position=i
	Dim p As Panel
	p.Initialize("p")
	ScrollView1.Panel.AddView(p,0,stop,100%x,100%y)
	stop=stop+35%y
	p.LoadLayout("scroll")
	Label1.Text=("listAyeha(str1)")
	ScrollView1.Panel.Height=stop
	Next
	End If
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اقای ایزدی شرمنده این تاپیک رو خوندم اما کامل متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدین؟؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یکم واضح تر بگید یعنی چی توی چند لیبل.

ببین دوست من متن یک سوره قرآن هست من میخوام هر ایه از سوره رو توی یک لیبل نشون بدم

اول متن عربی ایه توی لیبل اول بعدش متن ترجمه توی لیبل دوم و الی اخر

امید وارم متوجه شده باشی عزیز

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما بعد از هر آیه یک # قرار بدید تا آیه ها با # از هم دیگه جدا بشن

بعد دقیقا طبق همون آموزش مقادیر رو جداسازی میکنید و توی Label های مختلف نمایش میدید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما بعد از هر آیه یک # قرار بدید تا آیه ها با # از هم دیگه جدا بشن

بعد دقیقا طبق همون آموزش مقادیر رو جداسازی میکنید و توی Label های مختلف نمایش میدید

آقای  ایزدی خیلی خیلی لطف می کنید که وقتتون رو صرف اموزش می کنید

من چند تا سوال دیگه برام پیش اومده

حتما باید از ادیت تکس استفاده کنم؟

من این کد ها رو گذاشتم اما به مشکل خوردم متن سورسمو میذارم اگه امکانش هست از روی متن بهم  یاد بدید اینطوری زود تر متوجه میشم

واقعا شرمنده ام و ازتون ممنونم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما بعد از هر آیه یک # قرار بدید تا آیه ها با # از هم دیگه جدا بشن

بعد دقیقا طبق همون آموزش مقادیر رو جداسازی میکنید و توی Label های مختلف نمایش میدید)

meghdar=(ziarat.meghdar2)+1
	ziarat.cur2= ziarat.sql2.ExecQuery("SELECT * FROM tabledooa WHERE id="&meghdar)	
	If ziarat.cur2.RowCount>0 Then
		ziarat.cur2.Position=0
		
		Label1.Text=ziarat.cur2.GetString("onvan")
		Label1.Gravity=Gravity.CENTER
		Label1.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("yekan.ttf")
		Label1.TextSize=25
		Label1.TextColor=Colors.White
		lbl.Text=ziarat.cur2.GetString("matn")
		lbl.Gravity=Gravity.RIGHT
		lbl.TextColor=Colors.Black
		lbl.TextSize=22
		lbl.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("yekan.ttf")
	End If
	
	fara.SetScroll(lbl,ScrollView1)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...