ironerboy 9 ارسال شده در 16 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2015 سلام من سورس کتاب امام خامنه ای رو دارم میخواستم بگم سرعت لود دیتابیس افتضاحه خیلی خیلی افتضاحه چندتا عکس و متن گذاشتم الانم اصلا بالانمیاد ب نظرتون چیکار کنم راهی هست سرعت لود دیتابیس رو افزایش داد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,201 ارسال شده در 16 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2015 سلام و درود. دیتابیس که کاره خودش رو انجام میده. کد نویسی نسبت به داده های دیتابیس هست که میتونه توی سرعت بالا اومدن اطلاعات دیتابیس تاثیرگذار باشه. اجازه بدید خود آقای موسوی بیان چون کد نویسی رو خودشون انجام دادن بدون شک خیلی بهتر میتونن راهنماییتون کنند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 17 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 2015 احتمالا حجم عکساتون زیاده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 562 ارسال شده در 17 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 2015 کلا وقتی عکس توی دیتابیس میزاری سرعت کار میاد پایین. اگه عکس ها رو از پوشه res یا file بارگذاری کنید سرعت خوبه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ironerboy 9 ارسال شده در 17 فروردین، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 2015 حالا مشکل سرعت دیتابیس به کنار یه مشکل دیگه هم داره این سورس اونم اینه که مطلبی رو که به علاقه مندی ها اضافه میکنم بعد از اینکه از برنامه خارج میشم از لیست علاقه مندی ها حذف میشه ولی تا موقعی که خارج نشم از برنامه از لیست خارج نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,201 ارسال شده در 17 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 2015 حالا مشکل سرعت دیتابیس به کنار یه مشکل دیگه هم داره این سورس اونم اینه که مطلبی رو که به علاقه مندی ها اضافه میکنمبعد از اینکه از برنامه خارج میشم از لیست علاقه مندی ها حذف میشه ولی تا موقعی که خارج نشم از برنامه از لیست خارج نمیشه در مورد لیست علاقه مندی ها بنده بررسی کردم و کاملا حق با شماست. نه بنده و نه جناب آقای موسوی متوجه این مشکل نشده بودیم. مشکل بررسی و لینک ها بروز رسانی و سبد خرید جدید(با رفع این ایراد)برای تمامی خریداران ارسال خواهد شد. حداکثر تا 24 ساعت آیتده سبد خرید جدید به لیست سوابق خرید تمامی خریداران اضافه و لینک جدید سورس به تمامی خریداران این سورس ایمیل خواهد شد. با تشکر از گزارش شما. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 18 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، 2015 حالا مشکل سرعت دیتابیس به کنار یه مشکل دیگه هم داره این سورس اونم اینه که مطلبی رو که به علاقه مندی ها اضافه میکنمبعد از اینکه از برنامه خارج میشم از لیست علاقه مندی ها حذف میشه ولی تا موقعی که خارج نشم از برنامه از لیست خارج نمیشه بله متاسفانه من داشتم مطالب رو بروز میکردم یادم رفت شرط رو که تغییر داده بودم درست کنم اگه نگاه میکردین خودتون میدید تو اکتیویتی main خط 87 رو ببینید و jba7z رو به jb7z تغییر بدید سورس اصلاح شده هم به سبد خرید تمامی خریدارا اضافه شد و میتونید دانلود کنید در مورد سرعت هم تا 4 تا عکس با حجم مناسب سرعت خوبه اگه عکساتون اضافه هس یا حجمتون بالاس اول حجم رو کم کنید باز سرعت پایین بود باید دیتابیس رو جور دیگه بسازید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ironerboy 9
سلام
من سورس کتاب امام خامنه ای رو دارم
میخواستم بگم سرعت لود دیتابیس افتضاحه خیلی خیلی افتضاحه چندتا عکس و متن گذاشتم الانم اصلا بالانمیاد
ب نظرتون چیکار کنم راهی هست سرعت لود دیتابیس رو افزایش داد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.