wryakamangar 10 ارسال شده در 16 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2015 دوستان من ی برنامه دارم با 35آیتم با لیست ویو که درستش میکنم برنامه هنگ میکنه و بسته میشه با buutonهم درست میکنم عکس های که براشون انتخاب کردم نشون نمیده،در لیست ویو برای هر آیتم ی عکس دارو!!!!!!!!!لطفا راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,201 ارسال شده در 16 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2015 درود. بدون شک کد نویسیتون مشکل داره. کد نویسیتون یا ترجیحا سورس رو قرار بدید بررسی کنیم مشکل رو. تا کد نویسی دیده نشه نمیشه عیب یابی کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرمین رمضانی 381 ارسال شده در 16 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2015 حس میکنم شما کدی دادی که واسه هر ایتم یه عکس مختلف لود کنید و اینجا مورد میگیره از کد شما حالا سورس یا کد بزارید چک میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 17 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 2015 وای دارم چی میبینم آرمین هم اومده آره دوست عزیز شما نمونه رو بزار دوستان بررسی کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
wryakamangar 10 ارسال شده در 18 فروردین، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، 2015 با تشکر از دوستان کد نویسیم اشکال داشت رفع شد بسسسسسسسسسسسسیار سپاس گذارم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,201 ارسال شده در 18 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، 2015 با تشکر از دوستان کد نویسیم اشکال داشت رفع شد بسسسسسسسسسسسسیار سپاس گذارم. مشکلتون کجا بود؟ مطرح کنید تا شاید برای دوستان دیگه در آینده این مشکل پیش نیاد و بتونن از روش شما حل مشکل کنند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرمین رمضانی 381 ارسال شده در 18 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، 2015 فکر کنم حدس من درست بود اگه میشه موردتونو بگید شاید کسی مثل شما همین اشتباه رو بکنه موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
wryakamangar 10 ارسال شده در 18 فروردین، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، 2015 اشتباه بچه گانه ای بود واسه همین دلیل رو نگفتم!!!!!!!!!!عکسهای رو که انتخاب کرده بودم رو اشتباها حذف کرده بودم.*شرمسار* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
wryakamangar 10
دوستان من ی برنامه دارم با 35آیتم با لیست ویو که درستش میکنم برنامه هنگ میکنه و بسته میشه با buutonهم درست میکنم عکس های که براشون انتخاب کردم نشون نمیده،در لیست ویو برای هر آیتم ی عکس دارو!!!!!!!!!لطفا راهنمایی کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.