رفتن به مطلب
  • 0

چگونگی قرار دادن اسم عکس در دیتابیس و فراخوانی عکس


parvin

سوال

سلام دوستان

یه عزیزی میگفت تو پروژه هایی که تعداد عکسهاش زیاده و قرار دادن عکسها باعث سنگین شدن دیتابیس میشه بهتره که اسم عکس رو تو دیتا بیس بزاریم تا دیتا بیس سنگین نشه. بعد عکس رو تو پوشه برنامه قرار بدیم .

حالا سئوال من اینه که چطوری میشه اینکار رو انجام داد.

ممنون میشم کمک کنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام

 

خب شما تو دیتابیستون فیلدی رو برای عکس قرار بده و نوع اون رو text  بذار

 

بعد  اسم و فرمت عکسایی که درون پوشه file قرار دادی  داخل اون فیلد دیتابیس قرار بده.(مثلا:aks.png)

 

بعد با این کد اونارو فراخوانی کن یا از حلقه استفاده کن

    Dim bitmap1 As Bitmap
    bitmap1.Initialize(File.DirAssets,cur1.GetString("aks"))

       ImageView1.Bitmap=bitmap1
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام 

هیچی دیگه اسم عکس ها رو کپی کن و بزار تو فیلد عکس ها تو دیتابیس (فیلد رو باید از نوع استرینگ تعریف کنی)

و بعد بیایی اسم عکس ها رو از دیتابیس بگیری به این صورت

 

img.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,cur.getstring("aks")&".png")

 

به همین سادگی

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...