apksky 123 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستان چطور می تونیم همچین شیء هایی توی متریال درست کنیم: در واقع منظورم اون جاهایی هست که نوشته nice و زیرش مطلب نوشته. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
apksky 123 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ من الآن با مولتی پنل مشکلی ندارم. می خوام که کاربر با یه دکمه کارد ویو یا مولتی پنل بسازه و وقتی که کارد ویو ها از صفحه بیشتر شد به صورت اسکرولی دربیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parhamahmadi78 93 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ مشکل شما اینه سورس میخواید. با سورس به هیچ جا نمیرسید. یکم خلاقیت داشته باشید. چیزی ک شما میخواید خیلی سادس. یکم خلاقیت میخواد Sent from my GT-I8190 using Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parhamahmadi78 93 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ راستش من اطلاعی در مورد ساخت اون چیزی که گفتم نداشتم برای همین گفتم مولتی پنل اون آموزش recycle view رو هم میبینم امیدوارم همونطوری متریال باشه به هر حال ممنون اون آموزش Recycle view برای اندروید استودیو هستش نه بیسک شما با همین کارد ویو میتونید بسازید . برای افزایش سرعت هم کتابخونه AriaListView هستش که دقیقا همونrecycle view رپ شده برای بیسیک هستش. توی فروشگاه هم هست. میتونید بخریدشSent from my GT-I8190 using Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
apksky 123 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ برعکس حرف شما سورس نمیخوام گفتم شاید یه آموزشی براش وجود داشته باشه. چون میتونم مولتی پنل درست کنم. موندم چجوری وقتی زیاد شد اسکرولی بشه... ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ موندم چجوری وقتی زیاد شد اسکرولی بشه... وقتی مولتی پنل میسازید اسکرول با توجه به تعداد پنل ها کش میاد از یه طرف میگید مولتی پنل بلدید از طرف دیگه میگید بلد نیستید اسکرول بدید حرف هاتون ضدونقیضه بفرمایید اینم مولتی پنلی که اسکرول میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
apksky 123 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ وقتی مولتی پنل میسازید اسکرول با توجه به تعداد پنل ها کش میاد از یه طرف میگید مولتی پنل بلدید از طرف دیگه میگید بلد نیستید اسکرول بدید حرف هاتون ضدونقیضه بفرمایید اینم مولتی پنلی که اسکرول میشه ممنون از پیگیریتون خط دوم حرفتون رو قبول دارم ولی اصل حرف من اینه که کاربر خودش مولتی پنل یا هرچیزی که اسمش رو میزارین رو بسازه و پس از اینکه ساخت، اسکرولی بشه (با ساختن خود کاربر) در واقع با زدن دکمه 1 شی ها اضافه بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ ممنون از پیگیریتون خط دوم حرفتون رو قبول دارم ولی اصل حرف من اینه که کاربر خودش مولتی پنل یا هرچیزی که اسمش رو میزارین رو بسازه و پس از اینکه ساخت، اسکرولی بشه (با ساختن خود کاربر) در واقع با زدن دکمه 1 شی ها اضافه بشه الان سوالتون فرق کرد لطفا برای سوال جدید تاپیک جدید بزنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
apksky 123 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ خب یه سوال چجوری میشه برای cardview یک متنی رو انتخاب کرد؟ یعنی مانند تصویر اولین تایپیکم بالاش نوشته شده basic و پایینش یه متنی... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parhamahmadi78 93 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ Card view خصوصیات پنل رو داره میتونین یک لیبل رو توی کارد اد کنید Sent from my GT-I8190 using Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ اون ویو ها که کلیک میشه یه انمیشنی دارن یا اون نوشته که یه لحظه از پایین میاد بالا اگر ویو هاست که یه کتابخونه که متن کاملشون تو تایتل بار نوشته material favorit button اگر اون نوشته پایینه است که به بهش میگن اسنک بار که جزء زیر مجموعه ی دیزاین ساپورته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
apksky 123 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ منظورم اینه قسمتی که نوشته شده basic و یه مطلبی زیرشه چه جوری درست میشه؟ بقیشو می دونم انواع label و .. رو تست کردم اینجوری نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ مولتی پنله دوست عزیز یه پنل که توش 2 تا لیبله یکی بالا و یکی دیگه پایینش یه باتن هم داره بعد پنلو تو اسکرول ویو گذاشته در مورد مولتی پنل هم آموزش تصویری هست هم سورس فقط باید سرچ کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
apksky 123 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ مولتی پنله دوست عزیز یه پنل که توش 2 تا لیبله یکی بالا و یکی دیگه پایینش یه باتن هم داره بعد پنلو تو اسکرول ویو گذاشته در مورد مولتی پنل هم آموزش تصویری هست هم سورس فقط باید سرچ کنی ممنون از پاسختون یه سوال دیگه که به موضوع تایپیک مربوطه چجوری دکمه متریال درست کنیم؟ توی custom view فقط دکمه فلت میشه ساخت ولی دکمه متریال چجوریه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ خب عزیز دل شما هر موقع تونستی کتابخانه اپ کامپت رو راه اندازی کنی میوتنی از این دست ویوها بسازی اموزش تصویریش نحوی راه اندازیشم موجوده یه سرچ ساده رو میطلبه (کتابخونه اش هم تو انجمن موجوده فقط میمونه اراده و تلاش شما ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
apksky 123 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ خب عزیز دل شما هر موقع تونستی کتابخانه اپ کامپت رو راه اندازی کنی میوتنی از این دست ویوها بسازی اموزش تصویریش نحوی راه اندازیشم موجوده یه سرچ ساده رو میطلبه (کتابخونه اش هم تو انجمن موجوده فقط میمونه اراده و تلاش شما ) اتفاقا کتابخانه اپ کامپت (appcompat) را راه اندازی کردم و خیلی از چیز ها مانند radio button check box dialog spiner رو راه انداختم منتها این دکمه متریال ، این انیمیشن رو نمیگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
apksky 123 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ خب الآن دو تا سول پیش میاد 1- هرکاری میکنم مولتی پنل متریال نمیشه 2- این انیمیشن مخصوص رو چه جوری میشه ساخت؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ خب الآن دو تا سول پیش میاد 1- هرکاری میکنم مولتی پنل متریال نمیشه 2- این انیمیشن مخصوص رو چه جوری میشه ساخت؟ ممنون والا جونم برات بگه شما میتونی به هر پنل یه سایه بدی که شبیه اون پست اولت بشه (خودم دارم کتابخونه سایه رو میسازم آخرهاش تو همین یکی دو روزه میدم بیرون ) اوکی شد میزارم تو کتابخونه ها دومی رو از کجا آوردی؟ فک کنم یه لایبری هست که بتونه این کار بکنه و اون هاله کناریش (البته اون وسط باتنه که رپیل افکت به اون کاری نداریم همین خود باتن که کلیک میشه یه برجستگی درست میشه) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ ممنون از پاسختون یه سوال دیگه که به موضوع تایپیک مربوطه چجوری دکمه متریال درست کنیم؟ توی custom view فقط دکمه فلت میشه ساخت ولی دکمه متریال چجوریه؟ تست نکردم ولی فک کنم اگه از کتابخونه ripple effect استفاده کنی کارت راه بیوفته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
apksky 123 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ ببخشید اگه سوالام زیاد شد. چجوری میشه وقتی کاربر روی دکمه ای کلیک کرد، یک cardview ساخته بشه (البته با اطلاعاتی که قبلا از کاربر میگیریم) هر چقدر که کاربر اضافه کنه،اگه بیشتر از صفحه شد ، cardview ها توی اسکرول قرار بگیره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ برای این نوع انیمیشن می توانید از کتابخانه ripple effect استفاده کنید ، از لینک زیر کتابخونه رو دریافت کنید : http://s6.picofile.com/file/8191017084/RippleEffect.rar.htmlبه صورت زیر هم ازش استفاده بکنید : Dim rv As RippleView rv.Initialize(v,Colors.Red,1000,False) اون v نام ویو هست که تقریبا از همه ویو ها پشتیبانی می شه ، بعدی رنگ افکت هست ، بعد از اون زمان اجرا افکت به میلی ثانیه ، و پارامتر آخری اگر False باشه افکت از محل کلیک شروع می شه ، اگه True باشه افکت از مرکز ویو شروع می شه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
apksky 123
سلام
دوستان چطور می تونیم همچین شیء هایی توی متریال درست کنیم:
در واقع منظورم اون جاهایی هست که نوشته nice و زیرش مطلب نوشته.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
32 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.