web1001 4 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ با سلام من برای ایجاد فهرست از اسکرول ویو استفاده کردم. کل فهرست هام 14 تاست ولی فقط 10 تای اول رو نشون میده. همچنین برای متن و عکس هم که از دیتابیس استفاده کردم ، اونجا هم از اسکرول ویو استفاده کردم که اونجا هم کل مطالبمو نشون نمیده خواهشا بگید مشکل از کجاست. از هر جا هم که عکس خواستید بهم بگید تا قرار بدم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
web1001 4 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ ممنون از شما برای فهرست یادم رفته بود. ولی برای متنم گذاشته بودم الان فهرستم درسته متنمم اسکرول میخوره ولی بازم متنم رو کامل نشون نمیده. مثلا 30 % پایانی متن رو نشون نمیده ولی 70% اولشو که اسکرول هم میخوره رو نشون میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammad.1379 12 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ خوب اسکرول ویو متنتم بزرگ کن برادر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
web1001 4 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ دیگه تا چه اندازه؟ Sub show Dim sh As Int sh = 0 Dim cur1 As Cursor cur1 = sql1.ExecQuery("select * from tbl_img_text") Dim h As Int h = 2%y For i = 0 To cur1.RowCount - 1 cur1.Position = i If cur1.GetInt("types") = 0 And stitle = "جلسه اول" Then Dim lbl As Label lbl.Initialize("") lbl.Text= cur1.GetString("content") lbl.TextSize= 15 lbl.TextColor= Colors.Black ScrollView1.Panel.AddView(lbl,2%x,h,93%x,0) Dim su As StringUtils lbl.Height= su.MeasureMultilineTextHeight(lbl,lbl.Text) h = h + lbl.Height+ 2%y sh = sh + lbl.Height ScrollView1.Panel.Height= sh Else if cur1.GetInt("types") = 1 And stitle = "جلسه اول" Then Dim img As ImageView img.Initialize("") img.Bitmap = namayesh(i) Dim bp As BitmapExtended bp.Initialize("") ScrollView1.Panel.AddView(img,0,h,100%x,100%y) img.Left= 50%x - img.Width/2 h=h+ bp.getHeight(img.Bitmap) + 65%y sh = sh+ bp.getHeight(img.Bitmap) ScrollView1.Panel.Height = h End If Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ سلام . اسکرول ویو یه خاصیت داره به اسم Inner Height . مقدارش رو زیاد کن . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
web1001 4 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ سلام . اسکرول ویو یه خاصیت داره به اسم Inner Height . مقدارش رو زیاد کن . به طور پیش فرض روی 500 بود. گذاشتمش رو 10000 بازم اصلا تغییری نکرد. کسی میدونه که چطوری میشه یک عکس رو با یک متن در یک ردیف قرار داد؟( از طریق دیتابیس) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ سلام . بگردی تو انجمن یه آموزش کامل دوستان زحمت کشیدن گذاشتن تو بخش آموزشهای متنی .الان دسترسی ندارم برات لیکش رو بزارم . ولی روال کلیش اینه که تو جدولت یه فیلد درست میکنی و مقدارش هر جا صفر بود یعنی عکس هرجا یک بود یعنی متن .بعد با دستور if مقادیر رو مقدار دهی میکنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ h = 12 %y کلا این رو تغییر بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ سلام تو ا ین تاپبک داخل سورسش از اسکرول ویو استاده شده ظبق اون انجام بده: سورس لود عکسهای متفاوت از اینترنت داخل مولتی پنل با 4 خط کد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ سلام . ارتفاع اسکرول ویو رو براش تعریف کردی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ درود 99.99% ارتفاع ScrollView رو مشخص نکردید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ سلام . من خودم چند وقت پیش همین مشکل رو داشتم و با کمک آقای ایزدی حل شد . برو این تاپیک کامل متوجه میشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
web1001 4
با سلام
من برای ایجاد فهرست از اسکرول ویو استفاده کردم. کل فهرست هام 14 تاست ولی فقط 10 تای اول رو نشون میده.
همچنین برای متن و عکس هم که از دیتابیس استفاده کردم ، اونجا هم از اسکرول ویو استفاده کردم که اونجا هم کل مطالبمو نشون نمیده
خواهشا بگید مشکل از کجاست.
از هر جا هم که عکس خواستید بهم بگید تا قرار بدم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.