bahram234 0 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ با سلام یه درخواست کوچیک دارم لینک دانلود android.jarرو برای من بفرستید بصورت تکی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahonar19 23 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ پیوست شد ------------------------------------------------------------------------------------------- ویرایش شرمنده ، داشتم آپ میکردم زد آپ شده ولی نشده بود ، تو پیکو فایل آپ کردم : http://s6.picofile.com/file/8233519626/android.jar.html درضمن این قدر طلبکار نباشید ، مگه من به شما اندروید دات جر بدهکارم ؟؟؟؟ بعدشم سرعت نتو که خودتون خبر دارید ، یه ساعت طول میکشه آپ شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahram234 0 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ پیوست شد دقیقا کجا پیوست کردی تو این پست که من نمیبینم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ لطفاً اعلام کنید فایل android.jar رو برای چه پلتفرمی میخواهید چه نسخه ای از اندروید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahram234 0 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ لطفاً اعلام کنید فایل android.jar رو برای چه پلتفرمی میخواهید چه نسخه ای از اندروید نسخه 2 به بالا دیگه من تازه نصب کردم بیسیکو زیاد نمیدونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ دقت کنید برای راه اندازی بسیک فور اندروید شما باید تمام فایل های sdk را دانلود نمایید فقط کافی بود در همین انجمن جستجو کنید این هم لینک سرچ شده : لیــــــــــــــــنک بعد از دانلود sdk در قسمت tools در بیسیک path هارا مشخص کنید فایل android.jar با محتوات پوشه خودش نزدیک 120 مگابایت میشود موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahram234 0 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ پیوست شد ------------------------------------------------------------------------------------------- ویرایش شرمنده ، داشتم آپ میکردم زد آپ شده ولی نشده بود ، تو پیکو فایل آپ کردم : http://s6.picofile.com/file/8233519626/android.jar.html درضمن این قدر طلبکار نباشید ، مگه من به شما اندروید دات جر بدهکارم ؟؟؟؟ بعدشم سرعت نتو که خودتون خبر دارید ، یه ساعت طول میکشه آپ شه معذرت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahram234 0
با سلام یه درخواست کوچیک دارم لینک دانلود android.jarرو برای من بفرستید بصورت تکی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.