ironerboy 9 ارسال شده در 18 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، 2015 سلام یه لی اوت دارم که یه ادیت تکست داره و یک دکمه میخوام متنی که توی اون ادیت تکست نوشته میشه با استفاده از اون دکمه که دکمه ارسال است به شماره ای که تایین کردم ارسال بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرمین رمضانی 381 ارسال شده در 18 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، 2015 سلام هم سورس هست هم توضیح داده شده سرچ کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ironerboy 9 ارسال شده در 18 فروردین، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، 2015 همین الان گشتم اون چیزی که میخواستم رو پیدا نکردم ممنون میشم لینک رو بزارید یا اموزش بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,054 ارسال شده در 18 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، 2015 واسه ارسال اس م اس: اول کتابخانه phone رو از قسمت کتابخانه ها تیک بزن. Dim x As PhoneSms x.send("shomare","matn sms") اول اومدیم یه متغیر تعریف کردیم از نوع phonesms بعد ارسال میکنیم. جای شماره،شماره طرف و جای متن ، متنی میخوای باشه بنویس. که البته باید جاش اسم ادیت تکستت رو بذاری اگه ادیت تکست داری. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ironerboy 9
سلام
یه لی اوت دارم که یه ادیت تکست داره و یک دکمه
میخوام متنی که توی اون ادیت تکست نوشته میشه با استفاده از اون دکمه که دکمه ارسال است به شماره ای که تایین کردم ارسال بشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.