رفتن به مطلب
  • 0

کد صدا


taha1371

سوال

سلام اساتید

3 تا  باتون گذاشتم و برای هر باتون یه اهنگ  کذاشتم  2 تا باتوم دیگه هم برای توقف صدا و پلی  هست من کد که تو عکس زیرگذاشتم برای استوپ اما یه مشکله که من 3 تا اهنگ گذاشتم به نام 1و2 و3  و اگر هر کدوم از سه اهنگ در حال پخش باشه اگر دکمه استوپ بزنم و بعد بخوام پلی کنم میره اهنگ 2 رو میخونه 

 

post-4478-0-80571100-1452978878_thumb.png

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

16 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

درود

نزدیک 7-8 بار سوالتون رو خوندم ولی اصلا نفهمیدم منظورتون چیه

جمله بندی تون فوق العاده ضعیفه

لطفا درست و واضح تر توضیح بدید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

نزدیک 7-8 بار سوالتون رو خوندم ولی اصلا نفهمیدم منظورتون چیه

جمله بندی تون فوق العاده ضعیفه

لطفا درست و واضح تر توضیح بدید

چم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز شما تو کدنویسی نوشتی اهنگ دو رو پلی کردی

باید کا اهنگهارو بزنی

ahang1.load(file.dirassets,"1.mp3")
ahang1.load(file.dirassets,"2.mp3")
ahang1.load(file.dirassets,"3.mp3")
ahang1.play
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب باید جه کدی بدم که خود اهنگو که استوپ شده بخونه

کسی بلد  نیس

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام اینو پاک کن ببین درس نمیش 

ahang1.Load(File.DirAssets,"2.mp3")

 از

این قسمت

Sub Button23_Click 'استوپ
t.Enabled=False
ahang1.Stop
SeekBar1.Value=0
   ahang1.Load(File.DirAssets,"2.mp3")
End Sub
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

سلام اینو پاک کن ببین درس نمیش 

ahang1.Load(File.DirAssets,"2.mp3")

 از

این قسمت

Sub Button23_Click 'استوپ
t.Enabled=False
ahang1.Stop
SeekBar1.Value=0
   ahang1.Load(File.DirAssets,"2.mp3")
End Sub

   پاکش کردم کلیک که میکنم استوپ میشه اما رویه پلی که میزنم هیچ اهنگی نمیخونه میخوام وقتی که استوپ شود اهنگی که در حال پخشه اکه پلی کردم از اول بخونه  نمیشه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان که دارن راهنمایی میکنن و منم گفتم بالا بهتون

اگه مفهومش خیلی سخته سورستو بزار و دقیق بگو میخوای چکار کنی بچه ها درستش کنن

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام . خوب به جای stop از pause ‌استفاده کن .

مخوام استوپ بشه بیاد از اول

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

دوست عزیز شما تو کدنویسی نوشتی اهنگ دو رو پلی کردی

باید کا اهنگهارو بزنی

ahang1.load(file.dirassets,"1.mp3")
ahang1.load(file.dirassets,"2.mp3")
ahang1.load(file.dirassets,"3.mp3")
ahang1.play

این جوریم نشد

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام.دوست عزیز کدهات رو بزار ببینیم مشکل کجاست. با دو خط از کد که قبول کنید سخته تشخیص مشکل برنامه شما.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بفرمایی انم کد

 

Sub Button21_Click 'پخش

ahang1.play

t.Enabled = True

End Sub

Sub Button22_Click'مکث

t.Enabled=False

ahang1.Pause

End Sub

Sub Button23_Click 'استوپ

t.Enabled=False

ahang1.Stop

SeekBar1.Value=0

   ahang1.Load(File.DirAssets,"2.mp3")

End Sub

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام اساتید

3 تا  باتون گذاشتم و برای هر باتون یه اهنگ  کذاشتم  2 تا باتوم دیگه هم برای توقف صدا و پلی  هست من کد که تو عکس زیرگذاشتم برای استوپ اما یه مشکله که من 3 تا اهنگ گذاشتم به نام 1و2 و3  و اگر هر کدوم از سه اهنگ در حال پخش باشه اگر دکمه استوپ بزنم و بعد بخوام پلی کنم میره اهنگ 2 رو میخونه 

 

attachicon.gifUntitled.png

 

 

بفرمایی انم کد

 

Sub Button21_Click 'پخش

ahang1.play

t.Enabled = True

End Sub

Sub Button22_Click'مکث

t.Enabled=False

ahang1.Pause

End Sub

Sub Button23_Click 'استوپ

t.Enabled=False

ahang1.Stop

SeekBar1.Value=0

   ahang1.Load(File.DirAssets,"2.mp3")

End Sub

سلام.خوب دوست عزیز خودت تو خط آخر کد گفتی که آهنگ شماره 2 رو بخونه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام.خوب دوست عزیز خودت تو خط آخر کد گفتی که آهنگ شماره 2 رو بخونه

خوب باید جه کدی بدم که خود اهنگو که استوپ شده بخونه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...