faeze 12 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ درود من باید واس پروژم یه راهنمای دانشجویان پیام نور رشته ی کامپیوتر درست کنم به این شکل: رشته ی کامپیوتر: سه گزینه ی انتخاب داره 1 نرم افزار < لیست دروس تعداد واحدها چارت پیشنهادی: چطورباید چارت آموزشی رو گذاشت؟؟خودش ی فایل پی دی اف هست 2 سخت افزار< لیست دروس تعداد واحدها چارت پیشنهادی 3 آی تی< لیست دروس تعداد واحدها چارت پیشنهادی میخواستم واس قسمت اولش که شمامل 3گزینه هست، اسپینربزارم ولی باز اون 3گزینه خودش شامل چندگزینه هست که بااسپینرفکرنکنم بشه اینکارو کرد تصمیم گرفتم لیست ویو رو بزارم و... میشه راهنمایی بفرمایید؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ خب شما میتونید هم از اکتیویتی استفاده کنید هم از لایه ( Layout ) که بنده لایه رو ترجیح میدم خب به این شکل بنده میام کد نویسی می کنم: اول یک اسپشنر اضافه میکنم: Sub Globals Private Spinner1 As Spinner End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("a") Spinner1.AddAll(Array As String("فناوری اطلاعات", "کامپیوتر و نرم افزار","کامپیوتر و سخت افزار") End Sub Sub Spinner1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) Select Position Case 0 Activity.LoadLayout("IT") Case 1 Activity.LoadLayout("PCS") Case 2 Activity.LoadLayout("PCH") End Select End Sub خب توب رویداد کلیک نوشتم که اگه آیتم اول که فناوری اطلاعات هس کلیک شد برو به لایه ای که ساختم مثلا IT بقیه آیتم ها هم به شکل بالا کار میکنند شما فقط کافیه لایوت خودتون رو آماده کنید و به این شکل استفاده کنید بازم مشکلی بود در خدمتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
faeze 12 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ خب شما میتونید هم از اکتیویتی استفاده کنید هم از لایه ( Layout ) که بنده لایه رو ترجیح میدمخب به این شکل بنده میام کد نویسی می کنم: اول یک اسپشنر اضافه میکنم: Sub Globals Private Spinner1 As Spinner End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("a") Spinner1.AddAll(Array As String("فناوری اطلاعات", "کامپیوتر و نرم افزار","کامپیوتر و سخت افزار") End Sub Sub Spinner1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) Select Position Case 0 Activity.LoadLayout("IT") Case 1 Activity.LoadLayout("PCS") Case 2 Activity.LoadLayout("PCH") End Select End Sub خب توب رویداد کلیک نوشتم که اگه آیتم اول که فناوری اطلاعات هس کلیک شد برو به لایه ای که ساختم مثلا IT بقیه آیتم ها هم به شکل بالا کار میکنند شما فقط کافیه لایوت خودتون رو آماده کنید و به این شکل استفاده کنید بازم مشکلی بود در خدمتم یه دنیا ممنون که جواب میدید.چشم میرم امتحان میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
faeze 12
درود من باید واس پروژم یه راهنمای دانشجویان پیام نور رشته ی کامپیوتر درست کنم
به این شکل:
رشته ی کامپیوتر: سه گزینه ی انتخاب داره 1 نرم افزار < لیست دروس
تعداد واحدها
چارت پیشنهادی: چطورباید چارت آموزشی رو گذاشت؟؟خودش ی فایل پی دی اف هست
2 سخت افزار< لیست دروس
تعداد واحدها
چارت پیشنهادی
3 آی تی< لیست دروس
تعداد واحدها
چارت پیشنهادی
میخواستم واس قسمت اولش که شمامل 3گزینه هست، اسپینربزارم ولی باز اون 3گزینه خودش شامل چندگزینه هست که بااسپینرفکرنکنم بشه اینکارو کرد
تصمیم گرفتم لیست ویو رو بزارم و...
میشه راهنمایی بفرمایید؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
22 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.