Mehdi.s 173 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ با سلام دوستان من رو یه برنامه کوچولو دارم کار میکنم که پایگاه داده انلاین داره من اینو با xampp کار کردم کاملا بدون خطا و بدون مشکل داشت کار میکرد. تا اونجایی که هاست گرفتم و فایل های php ام رو آپلود کردم و پایگاه داده phpmyadmin رو درست کردم با همون ساختاری که تو xampp داشتم کار میکردم همه مسیر ها یوزر نیم و هاست نیم و پسورد هارو درست زدم. ولی وصل نمیشه و اصلا کار نمیکنه. اگه کسی کمکم کنه خیلی ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 173 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ از همه دوستانی که راهنمایی کردن ممنونم مشکل از هاست بود یه هاست دیگه خریدم درست شد. با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 173 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ سلام کد مربوط به سرور ساید و کلاینت رو باهم قرار بدید تا چک کنیم. سلام این کد های بیسیک Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("send") ht.Initialize("send",Me) Sub JobDone (job As HttpJob) If job.Success=True Then If job.JobName="send" Then ProgressDialogHide Msgbox(job.GetString,"sending...") End If Else ToastMessageShow("Error During Connecting...",False) End If End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Button1_Click Dim go As String go = "send="&edtsend.Text ht.PostString("**************/nasim/send.php",go) ProgressDialogShow("Please Wait ...") End Sub این هم کدهای php <?php error_reporting(0); ;('*****','******','con = mysql_connect('localhost$ $send=$_POST['send']; if($con){ mysql_select_db('b7_17202689_nasim',$con); mysql_set_charset('utf8'); $q="INSERT INTO eelan (text) VALUES('$send')"; if(mysql_query($q)){ echo "Done"; }else{echo "Error";} } ?> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 173 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ سلام .این که پیام داده سایت برای کارکردن به جاوا اسکریپت احتیاج داره. با هاستت هم یه تماس بگیر. ممنون ولی وقتی فایل های php رو مستقیم اجرا میکنم تو مرورگر اجرا میشه. اما با برنامه اندروید که میخوام اجرا کنم اون خطا رو میده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ سلام کد مربوط به سرور ساید و کلاینت رو باهم قرار بدید تا چک کنیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ سلام .این که پیام داده سایت برای کارکردن به جاوا اسکریپت احتیاج داره. با هاستت هم یه تماس بگیر. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mehdi.s 173
با سلام دوستان
من رو یه برنامه کوچولو دارم کار میکنم که پایگاه داده انلاین داره
من اینو با xampp کار کردم کاملا بدون خطا و بدون مشکل داشت کار میکرد.
تا اونجایی که هاست گرفتم و فایل های php ام رو آپلود کردم و پایگاه داده phpmyadmin رو درست کردم با همون ساختاری که تو xampp داشتم کار میکردم
همه مسیر ها یوزر نیم و هاست نیم و پسورد هارو درست زدم.
ولی وصل نمیشه و اصلا کار نمیکنه.
اگه کسی کمکم کنه خیلی ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.