من قصد دارم یک برنامه نمایش نرخ ارز و سکه و .... درست کنم این برنامه باید هر بار که کاربر برنامه رو باز میکنه بره توی یه سایت مرجع که اینجا مثلا " سایت بانک مرکزی " هست و قیمت ها رو آپدیت شده و به روز به کار بر نشون بده
مشکل اینجاست که من هیچ اطلاعاتی در باره نحوه کار و سیستم این روش ندارم ممکنه راهنمایی بفرمایید از چه روش و سیستمی باید استفاده کنم و چه آموزشی رو باید تو انجمن سرچ کنم و اصولا اسم این کار چی هست
مثلا حتی برای دیکشنری های آنلاین هم فکر میکنم از همین روش استفاده میشه ولی خوب یه مرحله بیشتر داره که باید " ورودی " از کار بر بگیری بعد بدی به سایت و بعد جواب سایت رو به کار بر نشون بدی ....
سوال
arastooms 1,046
سلام
و عرض ادب خدمت همه اساتید عزیز انجمن
من قصد دارم یک برنامه نمایش نرخ ارز و سکه و .... درست کنم
این برنامه باید هر بار که کاربر برنامه رو باز میکنه بره توی یه سایت مرجع که اینجا مثلا " سایت بانک مرکزی " هست و قیمت ها رو آپدیت شده و به روز به کار بر نشون بده
مشکل اینجاست که من هیچ اطلاعاتی در باره نحوه کار و سیستم این روش ندارم
ممکنه راهنمایی بفرمایید از چه روش و سیستمی باید استفاده کنم و چه آموزشی رو باید تو انجمن سرچ کنم و اصولا اسم این کار چی هست
مثلا حتی برای دیکشنری های آنلاین هم فکر میکنم از همین روش استفاده میشه ولی خوب یه مرحله بیشتر داره که باید " ورودی " از کار بر بگیری بعد بدی به سایت و بعد جواب سایت رو به کار بر نشون بدی ....
سپاس از توجه شما
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.