مجید آرتا 5,870 ارسال شده در 19 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، 2015 سلام یکی از دوستان درخواست همجین سورسی رو داده بود ببینید دوستان ما فقط برای عوض شدن اکتویتی میتونیم از انیمیشن دادن استفاده کنیم. و بنده برای لایه ها نتونستم کاری کنم که مثل اکتیویتی عمل کنه خب اساس کار ما چی بوده توی این پروژه: قرار دادن 4 فایل XML جهت انِمیشن دادن در پوشه ی anim در مسیر Objects/res/anim مربوط به پروژتون.شما میتونید فایل های دیگه ای از انیمیشن ها که مربوط میشه به اکتیویتی رو در این پوشه قرار بدید و استفاده کنید.نکته ای که وجود داره باید فایل ها Read Only باشند.یعنی شما رو فایل راست کلیک و به Propertis رفته و تیک Read Only رو میزنید. ایجاد یک کد ماژول و نوشتن تابعی جهت خواندن فایل های XML که بوسیله کتابخانه Reflection انجام میشه. رمز فایل : basic4android.org موفق باشید Activity Animation_(www.basic4android.org).rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
boghalamoon 13 ارسال شده در 19 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، 2015 ممنون خیلی خوب بود یعنی برای انیمیشن ها با حالت های دیگه باید فایلهای دیگه ای رو توی اون پوشه بزاریم و فراخوانیشون کنیم.درسته؟ فایل ها رو باید خودمون درست کنیم یا منبعی هست ازش استفاده کنیم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,870 ارسال شده در 19 فروردین، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، 2015 سلام بله درسته باید یکسری فایل دیگه که برای انیمیشن دادن استفاده میشه در پوشه ای که بنده گفتم قرار بدید و توسط تابع ذکر شده فراخئانی کنید. این فایل های xml رو هم میتونید خودتون بسازید. و فک کنم فایل های xml که توی اکلیپس برای لایه ها و اکتیویتی ها استفاده میشه هم میتونید اینجا استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiR 18 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 درود تشکر بابت سورس اما یک سوال: برای برگشت به اکتیویتی قبل در این سورس از یه باتن استفاده شده، ما اگر از کلید Back استفاده کنیم دیگه با انیمیشن به عقب بر نمیگرده اگه بخواییم با زدن دکمه Back هم بصورت انیمیشن به عقب برگرده باید چیکار کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 562 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 برای لایه ها راهی که خودم استفاده می کنم اینه که لایه رو با پنل لود می کنم و پنل رو با انیمیشن میارم تو برنامه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiR 18 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 برای لایه ها راهی که خودم استفاده می کنم اینه که لایه رو با پنل لود می کنم و پنل رو با انیمیشن میارم تو برنامه. یعنی چطوری? میشه با کد راهنمایی کنین؟ آشنایی با لود کردن لایه با پنل ندارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 562 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 الان با گوشی تایپ میکنم یکم سخته کد دادن اما یه پنل داخل اکتیویتی بسازید بعد با panel.loadlayout لایوت رو لود کنید این پنل رو با کتابخانه انیمیشن میشه خیلی کارا باهاش کرد مثلا وقتی که دکمه بک رو میزنین اول این پنل رو انیمیشن کنین بعد برین توی بعد اکتیویتی رو ببندین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 128 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2015 ببخشید واسه اعمال حالت های دیگه انیمیشین سایتی هست معرفی کنید ؟ الان این سورس شما صفحه رو از چپ به راست یا از راست به چپ می بره . حالا اگه از بالا به پاییین یا حالت دیگه ای بخوایم چطوریه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 128 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2015 آقا امین من به این عوض کردن لی اوت با انیمیشن خیلی احتیاج دارم . میشه با کد راهنمایی کنی ؟ من الان یه پنل توی اکتیویتی مورد نظر ساختم . و به گفته شما با panel.loadlayout میخواستم لی اوت رو بیارم اما ارور میده . احتمالا چیزی اشتباهه این وسط . میشه لطف کنی راهنمایی کنید . خیلی فوریه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 128 ارسال شده در 26 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، 2015 کسی نیس راهنمایی کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein92 74 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، 2015 آقا امین من به این عوض کردن لی اوت با انیمیشن خیلی احتیاج دارم . میشه با کد راهنمایی کنی ؟من الان یه پنل توی اکتیویتی مورد نظر ساختم . و به گفته شما با panel.loadlayout میخواستم لی اوت رو بیارم اما ارور میده . احتمالا چیزی اشتباهه این وسط . میشه لطف کنی راهنمایی کنید . خیلی فوریه برای لود اکتیویتی در پنل می تونی از کد زیر استفاده کنی Dim p1 As Panel p1.Initialize("") p1.LoadLayout("نام اکتیویتی") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 563 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، 2015 سورستون رو بفرستید ... اینی که نوشتید از بیس مشکل داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein92 74 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، 2015 سورستون رو بفرستید ...اینی که نوشتید از بیس مشکل داره محمد جان اگه با منی ، من از این کد استفاده میکنم و درست کار میکنه اینم نمونه test.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 5 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2015 دوستان کسی این فایلهای xml رو داره ضمیمه کنه غیر از اون چهارتا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 11 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، 2015 این فایلهای xml رو از کجا میشه گیر آورد؟ کسی داره ضمیمه کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdiamiria 1 ارسال شده در 11 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، 2016 سلام میشه کتابخونه reflection رو بفرستید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Angry Fox 48 ارسال شده در 28 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، 2017 اگه بخام انیمیشن کامل حذف شه باید انیمیشن دورشن رو تو فایل XML صفر کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,870 ارسال شده در 28 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، 2017 در 49 دقیقه قبل، Angry Fox گفته است : اگه بخام انیمیشن کامل حذف شه باید انیمیشن دورشن رو تو فایل XML صفر کنم؟ متوجه منظورتون نشدم ؟ خب اگه نخوایید استفاده کنید، اصلا تابع رو صدا نزنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Angry Fox 48 ارسال شده در 29 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، 2017 من الا یه مشکل دارم مشکلمم اینه که اکتویتی انمیشن داره حتا توی دیزاینر هم اون مقدارو صفر کردم ولی نشد. حالا میخام ببینم میشه به صورت کامل انیمیشن اکتویتی رو حذف کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezac 13 ارسال شده در 2 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، 2019 لطفا سورس آموزشی استفاده از فایل های xml برای انیمیشن سازی رو بزارید. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.