parham01 82 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ سلام خدمت دوستان عزیز درر یکی از لایه ها یک لیست ویو دارم که سایزش ریختم تو لیبل بعد میخوام این لیبل تو لایه های دیگه هم کار کنه باید چیکار کنم موچکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ سلام .میشه دقیقتر توضیح بدید؟ راستش من متوجه نشدم . ببخشیدا . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parham01 82 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ سلام .میشه دقیقتر توضیح بدید؟ راستش من متوجه نشدم . ببخشیدا . سلام یک لیست ویو دارم که اطلاعات دیتا بیس نمایش میده بعد یک لیبل طراحی کردم که میاد تعداد سطر اون نشون میده مثل ۵ میخوام این لیبل تو یک لایه دیگه هم تعداد سطر لیست ویو را نشان بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۴ منظورت از لایه لیوت؟یا اکتیویتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkabir 186 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ می تونی متغیر رو در Process_Globals معرفی کنی مثلا داخل اکتیوتی main معرفی می کنی و برای استفاده در یه اکتیویتی دیگه اینطوری می نویسی main.label1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parham01 82 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ منظورت از لایه لیوت؟یا اکتیویتی Layout لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parham01 82 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ می تونی متغیر رو در Process_Globals معرفی کنی مثلا داخل اکتیوتی main معرفی می کنی و برای استفاده در یه اکتیویتی دیگه اینطوری می نویسی main.label1 نشد متاسفانه لایه ای که لیبل من داخلش هست اسمش هست "1" لایه ای که میخوام لیبل در آن نمایش داده بشه اسمش "2" اسمش لیبل در لایه 2 هم هست label2 پاس باید چنین چیزی نوشت دیگه نه ؟ label2.text=1.label1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkabir 186 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ Label2.text =1.label1.text لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ سلام عزیز شما نمیتونی تا وقتی که لایه رو به اکتیویتی ندادی، تغییری تو اجزاش داشته باشی پس باید حتما حتما activity.loadLayout رو انجام بدید یا به شکل دستی یه ویو رو اد کنید این از این من فرض میگیرم اسم اکتیوتی اولت هست main و اسم اکتیویتی دومت هست seCmain(اکتیویتی نه لایوت) در ساب پراسس گلوبالز اکتیویتی اولی متغیر تعریف میکنیم dim str as string در رویداد کلیک لیست ویو هم به شکل زیر عمل میکنیم str = Yourtext startActivity(SecMain) توی اکتیویتی دوم، از این به بعد میتونید متن رو به شکل زیر بگیرید مثلا میخوام متن رو بریزم توی ادیت تکست editText1.text = main.str موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parham01 82 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ سلام عزیز شما نمیتونی تا وقتی که لایه رو به اکتیویتی ندادی، تغییری تو اجزاش داشته باشی پس باید حتما حتما activity.loadLayout رو انجام بدید یا به شکل دستی یه ویو رو اد کنید این از این من فرض میگیرم اسم اکتیوتی اولت هست main و اسم اکتیویتی دومت هست seCmain(اکتیویتی نه لایوت) در ساب پراسس گلوبالز اکتیویتی اولی متغیر تعریف میکنیم dim str as string در رویداد کلیک لیست ویو هم به شکل زیر عمل میکنیم str = Yourtext startActivity(SecMain) توی اکتیویتی دوم، از این به بعد میتونید متن رو به شکل زیر بگیرید مثلا میخوام متن رو بریزم توی ادیت تکست editText1.text = main.str موفق باشید ممنون از وقتی که گذاشتید ولی به کلمه str موقع کامپایل گیر داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ ممنون از وقتی که گذاشتید ولی به کلمه str موقع کامپایل گیر داد چه گیری داد دلاور؟ اروری اگر داد لطف کنید قرارش بدید ببینیم مشکل چیه.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parham01 82 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ چه گیری داد دلاور؟ اروری اگر داد لطف کنید قرارش بدید ببینیم مشکل چیه.... الان میدم خدممتون اروری که داده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
parham01 82
سلام خدمت دوستان عزیز
درر یکی از لایه ها یک لیست ویو دارم که سایزش ریختم تو لیبل
بعد میخوام این لیبل تو لایه های دیگه هم کار کنه باید چیکار کنم
موچکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.