amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستان کسی می تونه برای من توضیح بده code module چیه و به چه دردی میخوره؟؟ کجا ها ازش استفاده می کنن؟؟ ممنون از همه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ با یه سرچ ساده تو انجمن می تونستید به جوابتون برسید دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم از این ماژول برای این استفاده میکنن که یک کدی رو جدا تو یه ماژول دیگه بنویسن و تو ماژول های دیگه ازش استفاده کنن مثلا من میخوام به جابجایی بین اکتیویتی هام یه انیمیشن بدم یه code module میسازم و کدهای انیمیشن رو داخلش مینویسم بعد تو اکتیویتی های دیگه فقط از اسم ساب یا رویدادی که تو code module نوشتم استفاده میکنم توضیحات اصلی رو توی این تاپیک ببینید: http://answercenter.ir/topic/897-%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7-service-class-code/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir mahdizadeh 109
سلام دوستان
کسی می تونه برای من توضیح بده code module چیه و به چه دردی میخوره؟؟
کجا ها ازش استفاده می کنن؟؟
ممنون از همه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.