رفتن به مطلب
  • 0

انتخاب چند عکس از گالری


alimo

سوال

سلام

 

با کد زیر یک عکس میشه انتخاب کرد . حالا برای انتخاب چند عکس از گالری با ید چیکار کرد؟؟

Sub Button1_Click
    Dim PicChooser As ContentChooser
		
    PicChooser.Initialize("PicChooser")
    PicChooser.Show("images", "یک عکس انتخاب کنید")
End Sub
Sub PicChooser_Result(Success As Boolean, Dir As String, FileName As String)
	Dim outp As OutputStream
				Dim andd As Int
    If Success = True Then
        Dim inp As InputStream
        inp = File.OpenInput(Dir, FileName)
			
				andd = Rnd(111,9999999)
outp = File.OpenOutput(File.DirRootExternal ,"dddd/img"& andd & ".png",False)
File.Copy2(inp,outp)
outp.Close
inp.Close
    Else
        ToastMessageShow("انجام نشد، دوباره تلاش کنید", True)
    End If
End Sub 
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

اما این کد که چند عکس انتخاب نمیکنه!! فقط یکی انتخاب میکنه!! کدی هست که بتونه چندتا عکس رو مارک کرد و انتخاب کرد؟؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اووف چند روز پشت سر هم همش پیام دادی :lmaosmiley:

 

ببین اومدی تعریف کردی که بیاد فایلی که انتخاب میکنی از دایرکتوری رو با اسم رندوم ذخیره کنه

میتونی فولدری که داخلش فایل ها ذخیره شدند رو بریزی داخل لیست و اون لیست رو فراخوانی کنی

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

تو سایت منبع یکی سوال شمارو پرسیده بود ارل هم این کد رو داده بود :

Sub Activity_Click
   Dim i As Intent
   i.Initialize("android.intent.action.GET_CONTENT", "")
   i.PutExtra("android.intent.extra.ALLOW_MULTIPLE", True)
   i.SetType("image/*")
   StartActivityForResult(i)
End Sub

Sub ion_Event (MethodName As String, Args() As Object) As Object
'Args(0) = resultCode
'Args(1) = intent
   Return Null
End Sub

Sub StartActivityForResult(i As Intent)
  Dim jo As JavaObject = GetBA
  ion = jo.CreateEvent("anywheresoftware.b4a.IOnActivityResult", "ion", Null)
  jo.RunMethod("startActivityForResult", Array As Object(ion, i))
End Sub

Sub GetBA As Object
  Dim jo As JavaObject
  Dim cls As String = Me
  cls = cls.SubString("class ".Length)
  jo.InitializeStatic(cls)
  Return jo.GetField("processBA")
End Sub
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اووف چند روز پشت سر هم همش پیام دادی :lmaosmiley:

 

ببین اومدی تعریف کردی که بیاد فایلی که انتخاب میکنی از دایرکتوری رو با اسم رندوم ذخیره کنه

میتونی فولدری که داخلش فایل ها ذخیره شدند رو بریزی داخل لیست و اون لیست رو فراخوانی کنی

خوب من با دخیره کردنش مشگل ندارم :cool: ولی نمی تونم از گالری چند عکس انتخاب کنم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...