babi.jonz 60 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه باتن دارم در اکتیویتی یک میخوام وقتی روش کلیک شد و رفتم اکتیویتی دو یه آهنگ پخش بشه و یه باتن هم در اکتیویتی دو دارم که میخوام وقتی روش کلیک شد و برگشتم اکتیویتی یک اون اهنگ قط بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سلام با این کد فکر کنم کارت راه بیفته... اول کتابخونه audio رو فعال کن کد زیر رو تو اکتیویتی اول مثلا main تو بخش Process_Globals بذار... Sub Process_Globals Dim music As MediaPlayer music.Initialize() music.Load(File.DirAssets,"1.mp3") End Sub و این کد رو تو همون اکتیویتی اول تو رویداد کلیک باتن بذار... music.Play این کد هم تو رویداد کلیک باتن اکتیویتی دوم بذار... main.music.stop تموم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سلام .جستجو کنید یه عالمه مطلب تو انجمن هست اینجا رو ببینید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
babi.jonz 60 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ پروین خانوم اون بحث تاپیک شما با این چیزی که من گفتم فرق داره من گفتم دو اکتیویتی دارم یکم بیشتر دقت کنید خیلی فرق داره مگه نه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ بحث پخش صدا هستش دیگه . از این ایده بگیر و کارت رو راه بنداز. من که نگفتم دقیقا جواب شما رو دادم . فقط برای گرفتن ایده بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
babi.jonz 60 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اخه فرق داره من تو یه اکتیویتی میتونم هر بلایی سر اهنگ بیارم من چطوری از اکتیویتی دوم صدای اکتیویتی اول رو کنترل کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ الان دسترسی ندارم کد بنویسم امتحان کنم .ولی اینو یه بار تست کن Sub Button1_Click ap.Load(File.DirAssets,"1.mp3") ap.Play End Sub بعد برو تو اکتیویتی دوم از این کد استفاده کن Main.ap.Stop ایشالا که جواب بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
babi.jonz 60 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اون کد اشتباهه اصلا همچین کدی نداریم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radius 89 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ به جای استفاده از Button از ToggleButton استفاده کنید که حالت False و True داره و میشه به سادگی ازش توی این شرایط استفاده کرد به این وصورت یک متغییر توی Process_Globals میسازیم از نوع Boolean ( توی اکتیویتی اول ) Sub Process_Globals Dim TG As Boolean End Sub حالا میایم ToggleButton امون رو تعریف میکنیم توی Globals Sub Globals Dim Toggle As ToggleButton End Sub حال میریم اکتیویتی دوم میگیم با دستور if که اگه ToggleButton ما True بود آهنگ را اجرا کنه If Main.Tg = True Then 'Amalaiati Ke Mikhaim Anjam Bedim End If اون Main اسمه اکتیویتی اول ما هست و اون tg هم اون متغییری که توی Process Global تعریف کردیم هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
babi.jonz 60 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ ممنون رادیوز عزیز ولی من تو اکتیویتی دوم میخواستم keypress رو که میزنم یه گزینه برگشت به اکتیویتی ظاهر بشه که با زدنش موزیک قط بشه که با راهنمایی داداش پوریا حل شد ممنون پوریا فدات لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
babi.jonz 60 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ فقط پوریای عزیز یکم اصلاحش کردم Sub button_click music.Initialize() music.Load(File.DirAssets,"1.mp3") En Music.play تو قسمت ساب پروسس گلوبال فقط باید Dim music as mediaplayer رو تعریف کنیم بقیه فراخوانی صدارو باید ببریم به رویداد مربوطه من ارتباط دادن رنگ دو اکتیویتی رو میدونستم ولی نمیدونستم که همچین کدی وجود داره>>>>>activity.mp.stop/play لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ بله درسته بنده یادم رفت اونو اصلاحش کنم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اون کد اشتباهه اصلا همچین کدی نداریم سلام چطوری میگید اشتباهه در حالیکه هم خودتون هم آقا پوریا هم از این کد استفاده کردید؟ این کدی که خودت ازش استفاده کردی activity.mp.stop/play اینم کد من . اینها فرقشون چیه؟ که گفتی کد من اشتباهه؟ Main.ap.Stop لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
babi.jonz 60 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ اره پروین خانوم از شما هم ممنون شما راس میگید خودم به اشتباهم پی بردم ولی اشاره ای به ساب گلوبال نکرده بودید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
babi.jonz 60
سلام دوستان من یه باتن دارم در اکتیویتی یک میخوام وقتی روش کلیک شد و رفتم اکتیویتی دو یه آهنگ پخش بشه و یه باتن هم در اکتیویتی دو دارم که میخوام وقتی روش کلیک شد و برگشتم اکتیویتی یک اون اهنگ قط بشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.