رفتن به مطلب
  • 0

پخش صدا از اکتیویتی 1به اکتیویتی2


babi.jonz

سوال

سلام دوستان من یه باتن دارم در اکتیویتی یک میخوام وقتی روش کلیک شد و رفتم اکتیویتی دو یه آهنگ پخش بشه و یه باتن هم در اکتیویتی دو دارم که میخوام وقتی روش کلیک شد و برگشتم اکتیویتی یک اون اهنگ قط بشه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام با این کد فکر کنم کارت راه بیفته...

 

اول کتابخونه audio رو فعال کن

 

کد زیر رو تو اکتیویتی اول مثلا main تو بخش Process_Globals بذار...

Sub Process_Globals
	
       Dim music As MediaPlayer
	 music.Initialize()
	 music.Load(File.DirAssets,"1.mp3")
	 
End Sub

و این کد رو تو همون اکتیویتی اول تو رویداد کلیک باتن بذار...

music.Play

این کد هم تو رویداد کلیک باتن اکتیویتی دوم بذار...

main.music.stop

تموم...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پروین خانوم اون بحث تاپیک شما با این چیزی که من گفتم فرق داره من گفتم دو اکتیویتی دارم یکم بیشتر دقت کنید خیلی فرق داره مگه نه؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بحث پخش صدا هستش دیگه . از این ایده بگیر و کارت رو راه بنداز. من که نگفتم دقیقا جواب شما رو دادم . فقط برای گرفتن ایده بود

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اخه فرق داره من تو یه اکتیویتی میتونم هر بلایی سر اهنگ بیارم من چطوری از اکتیویتی دوم صدای اکتیویتی اول رو کنترل کنم؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الان دسترسی ندارم کد بنویسم امتحان کنم .ولی اینو یه بار تست کن

Sub Button1_Click
	ap.Load(File.DirAssets,"1.mp3")
	ap.Play
End Sub

بعد برو تو اکتیویتی دوم از این کد استفاده کن

Main.ap.Stop

ایشالا که جواب بده

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به جای استفاده از Button از ToggleButton استفاده کنید

که حالت False و True داره و میشه به سادگی ازش توی این شرایط استفاده کرد

 

به این وصورت

یک متغییر توی Process_Globals میسازیم از نوع Boolean ( توی اکتیویتی اول )

Sub Process_Globals
   Dim TG As Boolean
End Sub

حالا میایم ToggleButton امون رو تعریف میکنیم

توی Globals

Sub Globals
Dim Toggle As ToggleButton
End Sub

حال میریم اکتیویتی دوم

 

میگیم با دستور if که اگه ToggleButton ما True بود آهنگ را اجرا کنه

If Main.Tg = True Then
'Amalaiati Ke Mikhaim Anjam Bedim
End If 

اون Main اسمه اکتیویتی اول ما هست و اون tg هم اون متغییری که توی Process Global تعریف کردیم هست

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون رادیوز عزیز ولی من تو اکتیویتی دوم میخواستم keypress رو که میزنم یه گزینه برگشت به اکتیویتی ظاهر بشه که با زدنش موزیک قط بشه که با راهنمایی داداش پوریا حل شد

ممنون پوریا فدات

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فقط پوریای عزیز یکم اصلاحش کردم

Sub button_click

music.Initialize()

music.Load(File.DirAssets,"1.mp3")

En

Music.play

تو قسمت ساب پروسس گلوبال فقط باید

Dim music as mediaplayer

رو تعریف کنیم بقیه فراخوانی صدارو باید ببریم به رویداد مربوطه من ارتباط دادن رنگ دو اکتیویتی رو میدونستم ولی نمیدونستم که همچین کدی وجود داره>>>>>activity.mp.stop/play

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اون کد اشتباهه اصلا همچین کدی نداریم

سلام چطوری میگید اشتباهه در حالیکه هم خودتون هم آقا پوریا هم از این کد استفاده کردید؟

 

این کدی که خودت ازش استفاده کردی

activity.mp.stop/play

اینم کد من . اینها فرقشون چیه؟ که گفتی کد من اشتباهه؟

Main.ap.Stop
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اره پروین خانوم از شما هم ممنون شما راس میگید خودم به اشتباهم پی بردم ولی اشاره ای به ساب گلوبال نکرده بودید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...