amir00700 66 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ من میخوام به طور مثال اگه از شماره 123 اس ام اس یا زنگ خورد گوشی قطعش کنه خودکار یعنی بلاک کنه و نتونه زنگ یا اس بده اون شماره ای که ما انتخاب میکنیم و همیشه هم فعال باشه با سرویس چطوریه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ درود شما از طریق سورسی که در این تاپیک قرار گرفته : http://answercenter.ir/topic/2486-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-sms/ میتونید به راحتی sms هارو روی گوشی های اندروید کمتر از 4.2.2 اگه اشتباه نکنم return true یا return false کنید یا هر کاره دیگه ای که مد نظرون هست. آموزش های مربوط به SmsInterceptor رو BroadCast Receaver رو توی انجمن دنبال کنید :morning1: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ بلاک کردن تماس ها من سرچ کردم چیزی پیدا نکردم میدونم باید از PhoneEvents استفاده کنم ولی چطور بگم وقتی گوشی زنگ خورد قطع کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ اگه اشتباه نکنم این میاد توی ساّب Sub BroadcastReceiver_OnReceive (Action As String,i As Object) Dim BCI As Intent BCI = i Dim number As String = BCI.GetExtra("android.intent.extra.PHONE_NUMBER") Log(number) KillCall End Sub همه تماس ها رو قطع میکنه درسته؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ اگه اشتباه نکنم این میاد توی ساب Sub BroadcastReceiver_OnReceive (Action As String,i As Object) Dim BCI As Intent BCI = i Dim number As String = BCI.GetExtra("android.intent.extra.PHONE_NUMBER") Log(number) KillCall End Sub همه تماس ها رو قطع میکنه درسته؟ سلام لازمه ک پست به اون بلندیو نقل قول کنید ؟ ؟ ؟ ؟ نقل قولتون حذف شد درمورد سوالتون هم بله میاد شماره رو Log میزنه و بعد هم در اون ساب با KillCall ک سابش هم نوشته شده تماس رو قطع میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ بلاک کردن تماس ها من سرچ کردم چیزی پیدا نکردم میدونم باید از PhoneEvents استفاده کنم ولی چطور بگم وقتی گوشی زنگ خورد قطع کنه؟ #Region Service Attributes #StartAtBoot: False #End Region Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. Dim bc As BroadCastReceiver End Sub Sub Service_Create bc.Initialize("BroadcastReceiver") bc.addAction("android.intent.action.PHONE_STATE") bc.SetPriority(2147483647) bc.registerReceiver("") 'here you can add the main action (intent) End Sub Sub Service_Start (StartingIntent As Intent) End Sub Sub BroadcastReceiver_OnReceive (Action As String,i As Object) Dim BCI As Intent BCI = i Dim number As String = BCI.GetExtra("android.intent.extra.PHONE_NUMBER") Log(number) KillCall End Sub Sub KillCall Dim r As Reflector r.Target = r.GetContext Dim TelephonyManager, TelephonyInterface As Object TelephonyManager = r.RunMethod2("getSystemService", "phone", "java.lang.String") r.Target = TelephonyManager TelephonyInterface = r.RunMethod("getITelephony") r.Target = TelephonyInterface r.RunMethod("endCall") End Sub Sub Service_Destroy End Sub دسترسی های لازم : AddPermission(android.permission.READ_PHONE_STATE) AddPermission(android.permission.CALL_PHONE) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir00700 66
من میخوام به طور مثال اگه از شماره 123 اس ام اس یا زنگ خورد گوشی
قطعش کنه خودکار
یعنی بلاک کنه و نتونه زنگ یا اس بده اون شماره ای که ما انتخاب میکنیم
و همیشه هم فعال باشه با سرویس چطوریه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.