movaffag 67 ارسال شده در 27 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2015 سلام اساتید محترم این سورس رو دیدم خیلی از دوستان احتیاج دارن منم خودم امروز مشکلم توسط مدیران حل شد و تونستم از سورس جواب بگیرم سورس کاملا و روان اجرا میشه sms test.rar دوستان نه تشکر لازمه بزنین و نه چیزی *laugh2* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2015 درود آفرین. ما اومدیم سورس SmsInterceptor رو گذاشتیم به صورت کامل ، خیلی ها میگفتن سخته ، نمیشه ، خطا میده و از این بحث ها منم خودم از عمد سورس کوچک شدش یعنی همین چیزی که شما دادید رو درست نکردم تا یک نفر یک حرکتی بزنه که خدا رو شکر شما اون حرکت رو زدید. یک امتیاز + برای شما ثبت شد. فقط یک چیزی رو به خودتون بگم: توی Activity Create اومدین گفتین: Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("main") StartService(test) Activity.Finish End Sub خب اینجا شما اصلا نیازی نبود که لایه بسازید و بیایید بگید: Activity.LoadLayout("main") Activity.Finish فقط از همون StartService(test) که استفاده کنید کافیه *fekr* یک چیز دیگه میگم برای اینکه روزی روزگاری به مشکل نخورید: اسم سرویس رو توی "" بزار به این صورت: StartService("test") موفق باشی دوست من لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
movaffag 67 ارسال شده در 28 تیر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2015 درودآفرین. ما اومدیم سورس SmsInterceptor رو گذاشتیم به صورت کامل ، خیلی ها میگفتن سخته ، نمیشه ، خطا میده و از این بحث ها منم خودم از عمد سورس کوچک شدش یعنی همین چیزی که شما دادید رو درست نکردم تا یک نفر یک حرکتی بزنه که خدا رو شکر شما اون حرکت رو زدید. یک امتیاز + برای شما ثبت شد. فقط یک چیزی رو به خودتون بگم: توی Activity Create اومدین گفتین: Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("main") StartService(test) Activity.Finish End Sub خب اینجا شما اصلا نیازی نبود که لایه بسازید و بیایید بگید: Activity.LoadLayout("main") Activity.Finish فقط از همون StartService(test) که استفاده کنید کافیه *fekr* یک چیز دیگه میگم برای اینکه روزی روزگاری به مشکل نخورید: اسم سرویس رو توی "" بزار به این صورت: StartService("test") موفق باشی دوست من ممنون از راهنماییتون که باعث دلگرمی میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 4 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2016 لایک به تو بخاطر زحماتت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
stm32 22 ارسال شده در 12 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، 2017 سلام دوستان من میخوام موقعی که تو اکتیویتی خودم هستم اگر از یک شماره خاص پیامک دریافت کردم تو یک مسیج باکس پیام را نشون بدم هر کار کردم نتونستم این برنامه را برای منظور دلخواه خودم تغییر بدم میشه لطف کنید راهنمایی کنید یا علی مدد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.