رفتن به مطلب
  • 0

سرچ ویو


amardia
 اشتراک گذاری

سوال

سلام به اساتید محترم

می خواستم اگه میشه ، سرچ ویو رو از پایه بهمون یاد بدید

کلاً اگه بخوایم یه واسه یه متنی توی یه کتاب قابلیت جستجوی کلمات رو بذاریم چه باید بکنیم ؟

ممنونم از وقتتون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

  • 0

تو میخوای داخل یک متن، کلمه ی خاصی رو جستجو کنی درسته ؟

در حالت کلی با IndexOf میشه داخل یک رشته رو جستجو کرد ! البته میتونی روش مخصوص به خودت رو برای جستجو بسازی !

حالا بستگی به نوع جستجو، متن مورد جستجو، مقدار جستجو و تمامی پارامترهایی که ممکنه در امر جستجو تغییر ایجاد کنن، میتونی به شکل های مختلف کارت رو انجام بدی.

اگه دوست داشتی توضیحات بیشتر بده تو کمک بیشتری از دستمون بر بیاد.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0
سلام به اساتید محترم

می خواستم اگه میشه ، سرچ ویو رو از پایه بهمون یاد بدید

کلاً اگه بخوایم یه واسه یه متنی توی یه کتاب قابلیت جستجوی کلمات رو بذاریم چه باید بکنیم ؟

ممنونم از وقتتون

یه زودی فیلمش در سایت قرار میگیره

موفق باشی

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0
تو میخوای داخل یک متن، کلمه ی خاصی رو جستجو کنی درسته ؟

در حالت کلی با IndexOf میشه داخل یک رشته رو جستجو کرد ! البته میتونی روش مخصوص به خودت رو برای جستجو بسازی !

حالا بستگی به نوع جستجو، متن مورد جستجو، مقدار جستجو و تمامی پارامترهایی که ممکنه در امر جستجو تغییر ایجاد کنن، میتونی به شکل های مختلف کارت رو انجام بدی.

اگه دوست داشتی توضیحات بیشتر بده تو کمک بیشتری از دستمون بر بیاد.

خب میشه ، همین index of رو توضیح بدین ؟ ممنون از توجهتون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0
یه زودی فیلمش در سایت قرار میگیره

موفق باشی

یک ماه گذشتا ! و ما هنوز منتظریم استاد . . .

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

جهت دریافت سورس به لینک زیر مراجعه کنید

http://answercenter.ir/showthread.php?t=160

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

آقا مجید ممنون از کمکت ، ولی اجرا نمیشه مث اینکه ورژن برنامه مون باهم متفاوته

اما در کل اگه آموزش متنی یا تصویریش رو یکی از اساتید میذاشت تا قشنگ حالیمون بشه خیلی عالی میشد .

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

با سلام

من هنوز فایل رو ندیدم ولی سعی میکنم آموزششو به صورت متنی بزارم اگه ازش سر در بیارم .....

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

ببینید، تابع IndexOf که در رشته های حروفی (stringها) میتونه مورد استفاده قرار بگیره به شما محل قرارگیری یا Index رشته ای که به اون دادید رو برگشت میده !

برای بهتر فهمیدنتون مثال میزنم ! شما این رشته رو در نظر بگیرید :


Dim IR_B4A as String
IR_B4A = "anjomane barname nevisane basic4android iran - address www.basic4android.org"

به عنوان مثال ما میخوایم کلمه iran رو از این رشته بگیریم ! این کلمه در جایگاه 40 این رشته قرار داره، درسته ؟ (تعداد کاراکترها رو بشمرید)

برای بدست آوردن این مقدار 40، ما میتونیم از تابع IndexOf استفاده کنیم !! چطور؟ باز مثال میزنم:


Dim specifWordPos As Int
specifWordPos = IR_B4A.ToLowerCase.IndexOf("iran")

متغیری از نوع Integer که برای عدد مورد استفاده قرار میگیره، با نام specifWordPos تعریف و اون رو مساوی با محل شروع قرار گیری کلمه iran قرار دادم ! پس متغیر ما برابر با مقدار 40 خواهد بود !

سوالی که پیش میاد اینه : این 40 به چه درد ما میخوره ؟! و جوابی که باید داده باشه : با استفاده از تابع Substring میتونید کلمه iran رو بگیرید ! تمام کدها برای گرفتن کلمه ایران:


Dim IR_B4A As String
IR_B4A = "anjomane barname nevisane basic4android iran - address www.basic4android.org"
Dim specifWordPos As Int
specifWordPos = IR_B4A.ToLowerCase.IndexOf("iran")
Dim word As String
word = IR_B4A.SubString(specifWordPos)
word = word.SubString2(0,word.IndexOf(" "))
Log(word)

اگه این کد رو در قسمت Create بزارید، در زبانه Logs میتونی کلمه iran رو ببینی !!! من یه مثال کلی زدم. اگه خواستی از IndexOf استفاده کنی راهش اینه !

جایی نامفهوم بود بگو تا برات توضیح بدیم.

موفق باشی.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
 اشتراک گذاری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...