Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 با سلام خدمت دوستان عزیز این سورس شامل یه برنامه تستی هست و همچنین با دیتابیس هم آشنا می شید: TestAfsordegi دوستان هر کی سورس رو دانلود کرد حتما صلوات بفرسته و یک دعا هم بکنه برا ما. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 کدوم نسخه فراخوانی رو میخاد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 کدوم نسخه فراخوانی رو میخاد؟ فکر می کنم ورژن یک یا دو باشه. می تونید خودتون براش با فراخوانی جدید کد نویسی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 خودم یافتم نسخه 2 رو میخاد ارور میده باز فک کنم یه ماژولی چیزی رو نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arefhoot 91 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 با سلام میشه لطفا کتابخانه اریا AriaLib رو به ایمیلم بفرستید aref.hoot@gmail.com سپاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 با سلام میشه لطفا کتابخانه اریا AriaLib رو به ایمیلم بفرستید aref.hoot@gmail.com سپاس کتابخانه AriaLib (اشتراک گذاری) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arefhoot 91 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 سلام مجدد خیلی ببخشید میشه کتابخانه فراخوانی را هم برام پیوست کنید بابت کتابخانه اریالیب هم ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 سلام هموطن کتابخونه فراخوانی : نسخه 1 نسخه2 نسخه3 نسخه 3.2 و 3.4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.