pedro 642 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان توی سایت مرجع ی تب و اکشن بار با کتابخونه ی StdActionBar ساخته ک فک کنم اکثرن دیدینش میخاسم ببینم میشه رنگ تب بار و اکشن بارو تغییر داد؟ همچین متدی نداره کتابخونه ی std فک کنم باید با xml انجام بشه، اون کارم کردم نشد. چ کنم؟؟؟؟ ActionBar.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mjna 22 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ رنگ اکشن بار رو نمیدونم چجوری میشه تغییر داد ولی باهاش که کار کردم فک کنم با اندروید 5 مشکل داشت . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ رنگ اکشن بار رو نمیدونم چجوری میشه تغییر داد ولی باهاش که کار کردم فک کنم با اندروید 5 مشکل داشت . دوست عزیز درستش کردم ینی رنگشو با xml تغییر دادم ولی تازه فمیدم اصن نیازی ب این کار نبود ی کتابخونه دیگه همراشه ب اسمه StdActionBarHelper ک تنظیمات مربوط ب اکشن بار با اون تنظیم میشه ولی من ورژن 1.1 رو دارم ازش در حالی ک کتابخونه StdActionBar یی ک دارم ورژن 1.52 هست ورژن 1.52 رو اندروید 5 هم جواب میده من رو اندروید6 هم کامپایل کردم سالم بود فقد اگه ی بزرگمرد پیدا شه اون StdActionBarHelper 1.52 رو آپ کنه واقعن لطف کرده https://www.b4x.com/android/forum/threads/stdactionbar-another-actionbar-library.36786/ https://www.b4x.com/android/forum/threads/stdactionbarhelper-utilities-for-the-standard-actionbar.36898/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mbabaee 10 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۵ StdActionBar.jar StdActionBar.xml StdActionBarHelper.jar StdActionBarHelper.xml لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۵ در در 1394/11/19, 21:07:39، pedro گفته است : سلام دوستان توی سایت مرجع ی تب و اکشن بار با کتابخونه ی StdActionBar ساخته ک فک کنم اکثرن دیدینش میخاسم ببینم میشه رنگ تب بار و اکشن بارو تغییر داد؟ همچین متدی نداره کتابخونه ی std فک کنم باید با xml انجام بشه، اون کارم کردم نشد. چ کنم؟؟؟؟ ActionBar.zip دوست عزیز این کتابخونه قدیمی و برای تم هلو هست توصیه میشه از کتابخونه appcompat حتما استفاده کنید. که متریال هم ساپورت کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۵ سلام دوست خوبم این تاپیک فک کنم کمکتون بکنه آقای امین شاهدی توضیح دادن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ دوستان لطف کنن ی پاسخی بدن، اگه نمیشه بگین نمیشه(خیلی بعیده ک نشه) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
pedro 642
سلام دوستان توی سایت مرجع ی تب و اکشن بار با کتابخونه ی StdActionBar ساخته ک فک کنم اکثرن دیدینش
میخاسم ببینم میشه رنگ تب بار و اکشن بارو تغییر داد؟ همچین متدی نداره کتابخونه ی std فک کنم باید با xml انجام بشه، اون کارم کردم نشد.
چ کنم؟؟؟؟
ActionBar.zip
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.