kh11 22 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ سلام خسته نباشید من یه مشکلی دارم : یه فایلی دارم که میخوام دانلود بشه بعد که دانلود میشه میره مسیر پیش فرض خود اندروید ذخیره میشه . من اگر بخوام این مسیر رو تغییر بدم و مسیر مورد نظر خودمو بهش بدم چی کار باید بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید . File.Exists(File.DirDefaultExternal, "sthumb"&c&".jpg") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ سلام خسته نباشید من یه مشکلی دارم : یه فایلی دارم که میخوام دانلود بشه بعد که دانلود میشه میره مسیر پیش فرض خود اندروید ذخیره میشه . من اگر بخوام این مسیر رو تغییر بدم و مسیر مورد نظر خودمو بهش بدم چی کار باید بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید . File.Exists(File.DirDefaultExternal, "sthumb"&c&".jpg") شما بیا یه پوشه درست کن File.MakeDir(File.DirRootExternal,"Ph/pic") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
kh11 22
سلام خسته نباشید
من یه مشکلی دارم : یه فایلی دارم که میخوام دانلود بشه بعد که دانلود میشه میره مسیر پیش فرض خود اندروید ذخیره میشه . من اگر بخوام این مسیر رو تغییر بدم و مسیر مورد نظر خودمو بهش بدم چی کار باید بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.