mamalliii 214 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یک ماژول از نوع class اد کردم(کتابخونه) مثلا من اگه بخوام یع عدد بگیرم خب داخل پرانتز ساب اینو مینویسم (dim isg as int) حالا من میخوام لایوت بگیرم چه نوع متغییری باید تعریف کنم؟object? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ شما قصد دارید دقیقا چکاری رو انجام بدید ؟ این کد شما مشکل دارع دوستم - شما ویو رو از ورودی گرفتید و اینیشیالیز کردید اما AddView نکردید ( اگر به وسیله دیزاینر ادد کردید که نیازی نیست Initialize کنید ، اما اگر می خوایید به وسیله کلاس اضافه کنید باید AddView کنید ) - شما کلاس رو باید بعد از LoadLayout کردن Initialize و استفاده کنید مثلا این کد رو ببینید : Activity : Sub Globals Private lbl As Label Private img As ImageView Private b As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Main") End Sub Sub Button1_Click Dim mm As MyClass mm.Initialize mm.create(img,lbl,b) End Sub Class : Private Sub Class_Globals Private str = "20" As String Private format = ".jpg" As String End Sub Public Sub Initialize 'Declare Your Statment End Sub Public Sub create(img As ImageView,l As Label , b As Button) img.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,str&format)) l.Text = "Label From Class Module" b.Text = "Button From Class" End Sub یکسری اموزش کلاس نویسی توی انجمن هست ببینید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ کدهای intialize رو برداشتم ولی ارور داد(که اینشرلایزش کن) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ خب شما ویو هارو در اکتیویتی قبل از استفاده از کلاس Initialize کنید تا خطایی داده نشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ متوجه نشدم واضح تر میشه بگین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ ببینید شما اگه ویو هارو از دیزاینر اضافه کردید که خب نیازی به Initialize نداره اما شما اگه قصد دارید ویو هارو با کد نویسی اضافه کنید که ابتدا ویو هارو Initialize کنید بعد AddView کنید و بعد به تابع create خودتون بدید و کدهای مربوط به Initialize دز تابع create رو خذف کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ نه از دیزاینر اضافه میشن به اکتیویتی و همون ویو هارو میخام بدم به کتابخونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ بفرمایید این نمونه فوق العاده ساده Class Module.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ ممنون منم کدهام همینجوریه ولی تو حلقه قرار داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ میخوام ایمیج ویو و لیبل بگیرم و اون هارو تو حلقه قرار بدم و عکس و متن بهشون بدم(تو کلاس این ها انجام بشه) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ ممنون منم کدهام همینجوریه ولی تو حلقه قرار داره البته ارور میده یا کار نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ زیر 12 ساعت حق ندارید تاپیک رو بیارید بالا دوست عزیز به قوانین احتراام بزارید شما کد کلاس و کد اکتیویتی رو قرار بدید تا چک کنیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ کد هارو نمتونم کامل قرار بدم همونطور که دیدین در کلاس ایمیج ویو میگیرم و در اکتیویتی به کلاسم ایمیج ویو رو میدم(از دیزاینر اضافه شده) بعد داخل کلاس به ایمیج ویو عسک میدم....اما عکس نمیاد.....درضمن ایمیج ویو تو حلقه قرار داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ شما کلا میخوای چه کاری انجام شه؟کامل درست توضیح بده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ سلام از کلمه dim استفاده نکنید: i As Int می تونید اسم لایوت رو به صورت رشته یا استرینگ بدید : LayoutName As String لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ اهان ممنون و یک سوال دیگه؟ من داخل یکی از ساب هام از یدونه imageview خواستم این شکلی: Public Sub (img as imagview) و به این ایمیج ویو تو کتابخانه عکس میدم و توی اکتیویتی ی دونه ایمیج ویو که توی لایوت هست رو به این میدم وقتی ران میگرم عکس نمیاد همین مشکل رو برای لیبل هم دارم تو کتابخوه به لیبل متن میدم ولی تو برنامه لیبل متن نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ کدی که واسه ImageView و Label نوشتید اینجا قرار بدید تا بگم مشکلش چیه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ کد های کلاس؟یا اکتیویتی؟ Public Sub creat(img As ImageView,lbl As Label,btn As Button) img.Initialize("img") lbl.Initialize("lbl") btn.Initialize("btn") img.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,i&str) lbl.Text = "shomare"&i lbl.TextColor = Colors.White scr.Panel.Height = hight End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mamalliii 214
سلام دوستان
من یک ماژول از نوع class اد کردم(کتابخونه)
مثلا من اگه بخوام یع عدد بگیرم خب داخل پرانتز ساب اینو مینویسم (dim isg as int)
حالا من میخوام لایوت بگیرم
چه نوع متغییری باید تعریف کنم؟object?
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
17 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.