Mahdi 7 ارسال شده در 24 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، 2015 سلام خدمت تمامی دوستای گلم امیدوارم خوب باشین این یه لیست ویوزیباهست که وقتی کاربرروش کلیک میکنه باکلیک کاربرتغییررنگ میده همراه باکتابخونه گذاشتم اگه استادایزدی نگه تبلیغه عکس لینــــــــــــــــــــــــــک دانلود پسورد:basic4android.org موفق باشین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,201 ارسال شده در 24 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، 2015 ندرود و تشکر. ما میگیم فقط تبلیغ فروش و ارجاع دادن برای دانلود به سایت های دیگه ممنوعه(مثل اون منوی سه یعدی شما) *همینه* اگر قراره لینکش برای فروش توی این انجمن قرار بگیره ، خود انجمن فروشگاه داره پس هیچ دلیلی وجود نداره که به جای دیگه ارجاع داده بشه. همین . ××××××××××××××××××××××× کتابخانه ی استفاده شده در سورس یکیش SLLVOnScroll هست انگار که پیوست نشده بود . پیوست کردم با اجازه ی آقا مهدی *تک قلب* ××××××××××××××××××××××× موفق باشید SLLVOnScroll Library.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahdi 7 ارسال شده در 24 فروردین، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، 2015 اقامهدی من گذاشتم کتابخونه روهم فرمت jar وهم xml اگه عنوان تایپک موردداره بگیدببخش روسورس توضیح ندادم عجله ای بوداذان بود دوستان اینم که اسم اقامهدی روزدم به والله هیچ منظوری نبودشماهمتون عزیزین دوستان کتابخونه توپوشهlibهست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,201 ارسال شده در 24 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، 2015 اقامهدی من گذاشتم کتابخونه روهم فرمت jar وهم xmlاگه عنوان تایپک موردداره بگیدببخش روسورس توضیح ندادم عجله ای بوداذان بود دوستان اینم که اسم اقامهدی روزدم به والله هیچ منظوری نبودشماهمتون عزیزین آخ ببخشید درسته حق با شماست . کتابخانه رو هم پیوست کرده بودید داخل پوشه lib. از همگی غذر میخوام بنده متوجه نشده بودم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qashqaie 19 ارسال شده در 27 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، 2015 سلام اساتید عزیز من برای دانلود به مشکل برخوردم!! پسورد زیر را وارد کردم اما اعلام میکنه که پسورد اشتباه است! basic4android.org ممنون میشم راهنمایی فرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,201 ارسال شده در 27 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، 2015 سلام اساتید عزیزمن برای دانلود به مشکل برخوردم!! پسورد زیر را وارد کردم اما اعلام میکنه که پسورد اشتباه است! basic4android.org ممنون میشم راهنمایی فرمایید پسورد : mmm1372SSS 0 آقا مهدی عزیز وقتی رمز رو mmm1372SSS 0 گذاشتید چرا توی تاپیک میگید basic4android.org ؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 27 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، 2015 کاربر محترم، Mahdi عزیز، طبق قوانین سایت تمامی فایل های فشرده باید رمز عبور basic4android.org رو داشته باشند + امکان پیوست فایل ها وجود داره پس حدالامکان لینک خارجی قرار ندید. آقای ایزدی میخواستن حساب کاربری شما رو مسدود کنن ولی من ازشون خواستم که منصرف بشن... هر انجمنی یه سری قوانین داره که باید رعایت بشه، پس لطفا همگام با تیم باشید. در ضمن در صورتی که پست خودتون رو ویرایش و نکات بالا رو اعمال نکنید، این تاپیک فردا حذف خواهد شد. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahdi 7 ارسال شده در 28 فروردین، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، 2015 سلام دوستای گل من چراهمگی برداشت بدمیکنیداین پسوردmmm1372SSS 0 روبزنیدتالینک دانلود بعدموقع اکستراکت این پسوردروبزنیدbasic4android.org متاسفانه هجمه انتقادبه سمت من زیادشده ولی به والله خوشحال میشم اگه بتون کمک ناچیزی بکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,870 ارسال شده در 28 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، 2015 هیچ برداشت بدی نمیکنند دوسته من فقط کافیه یکم به قوانین توجه کنید همین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 28 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، 2015 سلام دوستای گل من چراهمگی برداشت بدمیکنیداین پسوردmmm1372SSS 0 روبزنیدتالینک دانلودبعدموقع اکستراکت این پسوردروبزنیدbasic4android.org متاسفانه هجمه انتقادبه سمت من زیادشده ولی به والله خوشحال میشم اگه بتون کمک ناچیزی بکنم یبار قوانین انجمن رو بخون بعد اگه کسی بیخودی بهت انتقاد کرد بگو چندمین باره میگیم لینک بیرون نذارید و پسورد فقط basic4android.org باشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.