esmaeil76 135 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۴ سلام به همه. می خواستم اگه دوستان در مورد افزایش بازدهی تبلیغات پوش و عدد چیزی می دونند بیان کنن تا همه بتونیم استفاده کنیم. در مورد پوش که من خودم چیزی نفهمیدم. اما عدد دیروز تو یکی از سایت ها نوشته بود مثلا بعضی محدودیت ها رو اعمال کنید. مثل شهر تهران اردبیل و ... - نوع گوشی هم سامسونگ و سونی و اچ تی سی و ازاین جور چیزا. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۴ سلام اینا همش مهمه عزیز اما اصل برنامه هست. کارایی و گرافیک مناسب در ضمن عکس هایی که برای پیش نمایش هم میزارید خیلی خیلی مهمه. برنامه خوب نباشه. ملیون هم توی عدد تبلیغ کنید. به جایی نمیرسه. بهترین راه میدونید چیه؟؟ ما همیشه از جهت برنامه نویس به برناممون نگاه میکنم. چون اصولا کارایی برای برنامه نویس ها مهمه. و زیاد گرافیک برامون مهم نیست. راهش اینه که شما بیای خودتو بزاری جای کاربر ، واقعا اگه ادم معمولی بودی با درآمد متوسط برنامه رو میخریدی یا اصلا دانلود میکردی؟؟ برای این کار میشه از دوستان هم کمک گرفت. البته بهشون نگید برنامه رو خودتون نوشتید. بهتره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinz501 122 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۴ سلام در مورد تبلیغات بنری عدد به نظر من ، با انالیز کردن چنتا از برنامه های توی بازار ، باید بنری که برای تبلیغ می زارید تقریبا تموم کارایی و هدف برنامه شما به کاربر رو برسونه و صرفا مانند خیلی از بنر های تبلیغاتی جوری نباشه که هدف اصلی ترقیب کاربر به کلیک کردن روی تبلیغ باشه . به طور مثال تبلیغ یه برنامه ای که دیدم جوری بود که کاربر ، کارایی و هدف برنامه را متوجه نمی شد و با توجه به متن بنر و قشنگیه بنر ، کنجکاو و ترقیب به کلیک روی بنر می شد ؛ متن تبلیغش مثل این بود : برنامه فلان در کافه بازار خب معلومه که متن بالا خیلی از کاربر ها رو کنجکاو می کنه که این برنامه چیه و کاربردش چیه و کاربر رو ترقیب به کلیک روی بنر برنامه شما می کنه و بعد که کلیک کرد هزینه یه تبلیغ از حساب شما کم میشه و کاربر حالا بعد کم شدن هزینه تبلیغ از شما ، بعد از خوندن توضیحات برنامه شما متوجه کارایی برنامه شما می شه و می بینه که به همچین برنامه ای نیاز نداره و بدون خرید یا دانلود صفحه برنامه شما رو می بنده . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad002 1 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۵ با سلام خدمت شما من یه برنامه با یه مناسبتی ساختم که خیلی امکانات داره می خواستم ببینم ارزش داره 500هزار تومن تبلیغ توی عدد بزنم یا نه مرسی لطفا راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_066 46 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۵ با سلام خدمت شما من یه برنامه با یه مناسبتی ساختم که خیلی امکانات داره می خواستم ببینم ارزش داره 500هزار تومن تبلیغ توی عدد بزنم یا نه مرسی لطفا راهنمایی کنید. عزیز بستگی به نوع برنامه داره من با 200 هزارتومن 1 میلیون دراوردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.