دوستان سلام ی سوال ب شدددت ضروری برام پیش اومده ک اگه کمک کنید کدنویسیه برنامم تقریبن یک دهم میشه
مشکلم اینه: بنده 3 تا دکمه درون یک اسکرول ویو با حلقه ایجاد کردم و توی همون حلقه ی3تا background مختلف بر باتن ها گزاشتم حالا برای دکمه ها رویداد کلیک ایجاد کردم اولین سوالم اینه 1-عایا میشه ب جای ایجاد 3 تا sub-click برای 3 تا باتن از یک ساب کلیک استفاده کرد؟ و اما سوال دوم، سوال دومم اینه، ببینید وقتی کاربر روی باتن کلیک میکنه تصویر بکگراند باتن تغییر میکنه میخام توی همون یک دونه ساب کلیک بگم فقد باتنی ک کاربر کلیک کرد تصویرش عوض شه
دوستان اسم تاپیکو برا این آرایه گزاشتم چون حس میکنم با ارایه مشکل حل میشه ولی چیزی ازش نمیدونم و در اخر هم سورس رو گزاشتم ک قششششنگ متوجه بشید========> سورسم یک تیکه فقد کد داره، نگا کردن بهش خیلی طول نمیکشه بی زمت ی نیگا بندازید
درضمن قبل از من ی نفر همچین سوالی پرسید ک ب جواب نرسید اینم لینک
سوال
pedro 642
دوستان سلام ی سوال ب شدددت ضروری برام پیش اومده ک اگه کمک کنید کدنویسیه برنامم تقریبن یک دهم میشه
مشکلم اینه: بنده 3 تا دکمه درون یک اسکرول ویو با حلقه ایجاد کردم و توی همون حلقه ی3تا background مختلف بر باتن ها گزاشتم حالا برای دکمه ها رویداد کلیک ایجاد کردم اولین سوالم اینه 1-عایا میشه ب جای ایجاد 3 تا sub-click برای 3 تا باتن از یک ساب کلیک استفاده کرد؟
و اما سوال دوم، سوال دومم اینه، ببینید وقتی کاربر روی باتن کلیک میکنه تصویر بکگراند باتن تغییر میکنه میخام توی همون یک دونه ساب کلیک بگم فقد باتنی ک کاربر کلیک کرد تصویرش عوض شه
دوستان اسم تاپیکو برا این آرایه گزاشتم چون حس میکنم با ارایه مشکل حل میشه ولی چیزی ازش نمیدونم
و در اخر هم سورس رو گزاشتم ک قششششنگ متوجه بشید========> سورسم یک تیکه فقد کد داره، نگا کردن بهش خیلی طول نمیکشه بی زمت ی نیگا بندازید
درضمن قبل از من ی نفر همچین سوالی پرسید ک ب جواب نرسید اینم لینک
http://answercenter.ir/topic/3748-تعریف-چندتا-دکمه-باهم/
pj.zip
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.