محمدی 95 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ سلام میخوام مولتی پنل سه تایی درست کنم یعنی توی یک ردیف سه تا پنل باشه و پایینش سه تا دیگه باشه و همینطور پایینش سه تا دیگه شما این نقطه هارو پنل درنظر بگیرید :| . . . . . . . . . عجب خلاقیتی خخخخ خلاصه میخوام اینجوری بشه برای آقای ایمان سعیدی رو دیدم که 2 تایی هست اما من سه تایی میخوام و در آخر خواهشا کدی رو که مینویسید یه توضیحی هم بدید لطفا مثلا وقتی میخوام چپ و راست پنل های سمت چپ و مقدار بدم باید چیکار کنم؟ خلاصه یه توضیحی بدید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ سلام میخوام مولتی پنل سه تایی درست کنم یعنی توی یک ردیف سه تا پنل باشه و پایینش سه تا دیگه باشه و همینطور پایینش سه تا دیگه شما این نقطه هارو پنل درنظر بگیرید :| . . . . . . . . . عجب خلاقیتی خخخخ خلاصه میخوام اینجوری بشه برای آقای ایمان سعیدی رو دیدم که 2 تایی هست اما من سه تایی میخوام و در آخر خواهشا کدی رو که مینویسید یه توضیحی هم بدید لطفا مثلا وقتی میخوام چپ و راست پنل های سمت چپ و مقدار بدم باید چیکار کنم؟ خلاصه یه توضیحی بدید ممنون میشم سلام اگه مولتی پنل ساخته باشی تا حالا و کار کردن باهاش رو بلد باشی متوجه حرفی که میخوام بزنم رو میشی ما تو مولتی پنل یه پنل میساختیم داخل یه لایوت بعد اون پنل رو لود میکردیم حالا داخل همون لایوت همون پنل رو به جای اینکه بگیم 100 در صد عرضو بگیره بیاد 50 درصد رو بگیره ازش یه کپی میگیریم با محتویاتش بعد میزاریم کنار اون یکی - - - - - - این که توضیح دادم دوتایی میشه حالا میتونی سه تایی تبدیلش کنی ولی خیلی پنل هات ریز میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ خیلی ممنون یه چیزایی فهمیدم میشه کد هم بنویسید و یه توضیحی هم با کدنویسی بدید؟ 100%x تقسیم بر سه ستون میشه 33.3 پس باید x پنل هامونو 33.3 بدیم و از روش کپی بگیریم و بعلاوه یه چیزی کنیم که هم اندازه جاهاشون تغییر کنه تا اینجا فهمیدم اگه با کد توضیح بدید متوجه میشم ممنون *قلب* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ به این تاپیک ها رجوع کنید : http://answercenter.ir/topic/7809-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%86-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D9%88%DB%8C%D9%88-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%B3%D8%AA%D9%88%D9%86%DB%8C-%D9%85/ http://answercenter.ir/topic/10670-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%DA%A9%D8%AF-%D8%AA%D9%82%D9%88%DB%8C%D9%85-%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
محمدی 95
سلام
میخوام مولتی پنل سه تایی درست کنم
یعنی توی یک ردیف سه تا پنل باشه و پایینش سه تا دیگه باشه و همینطور پایینش سه تا دیگه
شما این نقطه هارو پنل درنظر بگیرید :|
. . .
. . .
. . .
عجب خلاقیتی خخخخ
خلاصه میخوام اینجوری بشه برای آقای ایمان سعیدی رو دیدم که 2 تایی هست اما من سه تایی میخوام
و در آخر خواهشا کدی رو که مینویسید یه توضیحی هم بدید لطفا
مثلا وقتی میخوام چپ و راست پنل های سمت چپ و مقدار بدم باید چیکار کنم؟
خلاصه یه توضیحی بدید ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.