رفتن به مطلب
  • 0

انتخاب ساعت وزمان توسط کاربر و قرار گرفتن آن در ادیت تکست

dr.mohammad

سوال

سلام دوستان بع از مدتی طولانی وباره برگشتم

قبل از گفتن سوالم یه عذر خواهی بدهکارم که در تاپیک قبلیم دو تا اشتباه کردم یکی اسم و دیگری سوال پرسیدن در اندروید استدیو که چون عله داشتم این اتفاق افتاد سواله برام مهم بود(عجله کار شیطونه همیشه باعث پشیمونیه :sorry: :sorry: )شرمندتونم

بگذریم و حالا سوال

بنده در حال کار کردن رو برنامه ای هستم که میخواهم کاربر ساعتی رو انتخاب کنه واین ساعت در ادیت تکست ما ذخیره شه یه برناهمه شبیهش در بازار هست من لینکشو میذارم تو عکساش اگه دقت کنید متوجه مشید که منظورم چیه می خوام یه تقویم بیاد کاربر روزشو انتخاب کنه و تاریخش بره تو ادیت تکست این فکر کنم بزرگ ترین وحیاتی ترین مشکل برنامم چون اگه درست نشه برنامم معنی پیدا نمیکنه

اینم لینک

https://cafebazaar.ir/app/com.kharposht.barnamehriz/?l=fa

عکس هشت و عکس نه

تارخ و زمان رو انتخاب کنه و هرکدومو داخل یک ادیت تکست جدا گانه زخیره کنه و چون می خوام اینارو داخل دیتا بیس زخیره کنم باید جدا از هم باشه

ممنون میشم راهنماییم کنید :give_rose: :give_rose: :give_rose:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

سلام

شرمنده دوستان من هنوزم مشکل دارم

لینک ارسال

سرویس چیه؟ دیدین بضی برنامه ها مثه خود بازار حتی زمانی ک اجرا نیس وقتی اینترنتو روشن میکنی اون بالای گوشی نوتیفیکیشن بازار میاد و میگه مثلن ۱۰برنامه اپدیت جدیدش موجوده،خب این چطور اتفاق میوفته، ببینید توی اندروید چیزی هست بنام سرویس ماژول ک همممممیشه اجرای،حالا چطور اینو ببینیم، شما تو گوشی اندرویدت برو تو تنظیمات بعدشم قسمت برنامه ها بعدشم قسمت درحال اجرا یا رانینگ اونجا میبینید ک ایکن ی سری برنامه ها هست ک بنی سرویسشون فعاله و همیشه فعل و انفعالاتسون ک توسط برنامه نویس کدنویسی شده در حال انجامه.این از این،دیالوگ هم ک از اسمش معلومه دیگه ی صفحه کوچیک ! ک توش چیزای مختلفی میتونه داشته باشه میتونه حاوی پیام یا ادیت تکس، باتن... درضمن اینا خیلی ابتداییه شما قبل یاخت برنامه موارد پایه ای رو توی همین انجمن سرچ کن یاد بگیر

لینک ارسال

من اینارو دیدم تو همشون کلمه دیالوگ و سرویس بود اینا چی هستن

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...