shahram_g 19 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ سلام. نرم افزار AAA logo نوشته های فارسی رو ساپورت نمیکنه.حتی از فارسی ساز های نظیر مریم هم استفاده کردم ولی نشد. برای طراحی دکمه هام ازاین نرم افزار استفاده می کنم وحالا برای نوشتن فارسی مشکل پیدا کردم. ممنون میشم راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
VAHIDv7 101 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ درود از این لینک استفاده کنید ببینید جواب میگیرید http://www.shetab.com/products/farsinegar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ کلا این نرم افزار با فونت پارسی مشکل دارن پیشنهاد من استفاده از فتوشاپ هستش اگه براتون مقدوره و یه نکته رو هم بگم که دکمه هایی که با کد نویسی طراحی کنید مطئمنن کیفیت و جلوه بهتری نسبت به عکس داره ( مخصوصا توی سایز های بزرگتر ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ سلام. برای طراحی گرافیک بهتره از فتوشاپ استفاده کنید اموزش هاش تو نت پسدا میشه.با این حال بنده میتونم براتون طراحی کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.