haspic123 34 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ از اساتید محترم کسی میتونه کمک کنه هر وقت هر پوشه ای رو توی قیمت res قرار می دم حذف میشه مثلا همین پوشه anim برای انیمیشن لایوت ها کپی می کنم وقتی اجرا می کنم خود به خود پوشه anim حذف میشه به نظر شما علت چیه و ایا راه دیگه ای برای انیمیشن لایوت وجود داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ نشد که نشد انگار فقط برای من باید اینجوری بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ این اطلاعات در زمان کامپایل جابجا میشن شما باید خاصیت پوشه و فایل هارو Read Only قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۴ اره پاک میکنه ببین من تازه یک پروژه رو ذخیره می کنم بعد پوشه ای توی قسمت res اضافه میکنم read only هم می کنم ول ران که می زنم درجا پوشه حذف میشه تنظیمات برنامه هم توی مانیفست که تغییری نمیدم خود برنامه هم تغییر خاصی نداره از پلتفرم android 21 هم استفاده می کنم هر برنامه ای که میسازم اجرا میشه فقط مشکلم با این پوشه هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۴ این سورس رو دانلود کنید همین حالا مجددا خودم دانلود کردم و تست کردم و مشکلی نداشت 1. سیستم خودتون رو بررسی کنید 2.از طریق داس shell رو بررسی کنید موفق باشید تایپیک قفل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ پوشه رو فقط خواندنی کردم باز هم ران زدم حذف شد هر پوشه ای توی قسمت res بزارم حذف میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ اینو زیر End Region Project Attribute کپی کن و گزارش کن #CustomBuildAction: 1, c:\windows\system32\attrib.exe, +r res\*.* /s لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ کسی نیست کمک کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ سورستو آپلود کن برادر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ با سورس کار نداریم هر پوشه ای رو در قسمت res میزارم بعد اول هر چیز که کد خاصی ننوشتم اجرا که می کنم پوشه پاک میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۴ برادر من شما یه پرو خالی درست کن چک کن ببین پاک میکنه یا نه اگه پاک کرد اضافه کن بدون اینکه دوباره کامپایل بگیری پیوست کن تا ببینم کجای کارو داری اشتباه میکنی چون تمام راه هایی که بالا بهتون گفته شده درسته حداقل در 10 پروژه استفاده شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
haspic123 34
از اساتید محترم کسی میتونه کمک کنه
هر وقت هر پوشه ای رو توی قیمت res قرار می دم حذف میشه مثلا همین پوشه anim
برای انیمیشن لایوت ها کپی می کنم وقتی اجرا می کنم خود به خود پوشه anim حذف میشه به نظر شما علت چیه
و ایا راه دیگه ای برای انیمیشن لایوت وجود داره
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.