رفتن به مطلب

آموزش تغییر اکشن home button long click

Milad-Mohammadi

ارسال‌های توصیه شده

سلام دوستان

همونطور که میدونید با long click روی کلید home، آیکون گوگل سرچ ظاهر میشه،به این صورت:

android-60-google-now-home-button-shortc

خب ما میخوایم کاری کنیم که به جای گوگل سرچ، با long click روی کلید home نرم افزار خودمون باز بشه.

بالاخره انقد سر و کله زدم تا یافتم راهشو:|

برای این کار، این کد رو به manifest editor اضافه کنید:

AddActivityText(main,
<intent-filter>
    <action android:name="android.intent.action.ASSIST" />

<category android:name="android.intent.category.DEFAULT" >
    </category>
</intent-filter>)

main = نام اکتیویتی مورد نظر که قراره باز بشه!

امیدوارم مفید بوده باشه.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز فقط تو گوشیهای هواوی اینطوری میشه.>>>همونطور که میدونید با long click روی کلید home، آیکون گوگل سرچ ظاهر میشه،<<<

لینک ارسال

دوست عزیز فقط تو گوشیهای هواوی اینطوری میشه.>>>همونطور که میدونید با long click روی کلید home، آیکون گوگل سرچ ظاهر میشه،<<<

دوست خیلی عزیز من توی گوشی های سونی و هوآوی و سامسونگ و الجی و اچ تی سی تست کردم خودم...ممکنه اون دکمه فرق کنه اما اصولا و بیشتر این اکشن با فشردن دکمه هوم اجرا میشه و توی تمام گوشی هایی که پکیج گوگل روشون نصب باشه این آپشن هست

لینک ارسال

دوست خیلی عزیز من توی گوشی های سونی و هوآوی و سامسونگ و الجی و اچ تی سی تست کردم خودم...ممکنه اون دکمه فرق کنه اما اصولا و بیشتر این اکشن با فشردن دکمه هوم اجرا میشه و توی تمام گوشی هایی که پکیج گوگل روشون نصب باشه این آپشن هست

دوست خیلی عزیزتر من شایدم من اشتباه میکنم.ولی من منظورم کد نبودااا-منظورم دکمه home هست که تو گوشی سونی و سامسونگ با long click لیست برنامه های باز گوشی رو میاره.و کاری به سرچ گوگل نداره.درنهایت ممنون از کدی که اشتراک گذاشتین.

لینک ارسال

• 2 هفته بعد...

دوست خیلی عزیزتر من شایدم من اشتباه میکنم.ولی من منظورم کد نبودااا-منظورم دکمه home هست که تو گوشی سونی و سامسونگ با long click لیست برنامه های باز گوشی رو میاره.و کاری به سرچ گوگل نداره.درنهایت ممنون از کدی که اشتراک گذاشتین.

سلام دوست خیلی عزیز عزیز خخ

وقت دکمه هوم رو میگیرین خدمات گوگل سرچ با ویس میادش

من روی دوت گوشیم تست کردم جواب باد و باتشکر از استارتر تاپیک  :53:  :53:  :crazy:  :crazy:

لینک ارسال

• 4 هفته بعد...

دوستان برای این که به اشتباه نیفتند من با بیشتر گوشی ها کار کردم این قابلیت بیشتر توی گوشی هایی که دکمه های نرم افزاری دارند اجرا میشه البته توی گوشی های سامسونگ که دکمه سخت افزاری دارند هم اجرا میشه البته با دکمه مولیتی تسکینگ

گوشی های که قدیمی تر هستند با لانگ کیلیک هوم ریسنت برنامه ها باز میشه و روی اون گوشی ها کاربرد نداره

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...