Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2016 سلام دوستان همونطور که میدونید با long click روی کلید home، آیکون گوگل سرچ ظاهر میشه،به این صورت: خب ما میخوایم کاری کنیم که به جای گوگل سرچ، با long click روی کلید home نرم افزار خودمون باز بشه. بالاخره انقد سر و کله زدم تا یافتم راهشو:| برای این کار، این کد رو به manifest editor اضافه کنید: AddActivityText(main, <intent-filter> <action android:name="android.intent.action.ASSIST" /> <category android:name="android.intent.category.DEFAULT" > </category> </intent-filter>) main = نام اکتیویتی مورد نظر که قراره باز بشه! امیدوارم مفید بوده باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mshafiee110 730 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2016 دوست عزیز فقط تو گوشیهای هواوی اینطوری میشه.>>>همونطور که میدونید با long click روی کلید home، آیکون گوگل سرچ ظاهر میشه،<<< لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2016 دوست عزیز فقط تو گوشیهای هواوی اینطوری میشه.>>>همونطور که میدونید با long click روی کلید home، آیکون گوگل سرچ ظاهر میشه،<<< دوست خیلی عزیز من توی گوشی های سونی و هوآوی و سامسونگ و الجی و اچ تی سی تست کردم خودم...ممکنه اون دکمه فرق کنه اما اصولا و بیشتر این اکشن با فشردن دکمه هوم اجرا میشه و توی تمام گوشی هایی که پکیج گوگل روشون نصب باشه این آپشن هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mshafiee110 730 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2016 دوست خیلی عزیز من توی گوشی های سونی و هوآوی و سامسونگ و الجی و اچ تی سی تست کردم خودم...ممکنه اون دکمه فرق کنه اما اصولا و بیشتر این اکشن با فشردن دکمه هوم اجرا میشه و توی تمام گوشی هایی که پکیج گوگل روشون نصب باشه این آپشن هست دوست خیلی عزیزتر من شایدم من اشتباه میکنم.ولی من منظورم کد نبودااا-منظورم دکمه home هست که تو گوشی سونی و سامسونگ با long click لیست برنامه های باز گوشی رو میاره.و کاری به سرچ گوگل نداره.درنهایت ممنون از کدی که اشتراک گذاشتین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 10 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2016 دوست خیلی عزیزتر من شایدم من اشتباه میکنم.ولی من منظورم کد نبودااا-منظورم دکمه home هست که تو گوشی سونی و سامسونگ با long click لیست برنامه های باز گوشی رو میاره.و کاری به سرچ گوگل نداره.درنهایت ممنون از کدی که اشتراک گذاشتین. سلام دوست خیلی عزیز عزیز خخ وقت دکمه هوم رو میگیرین خدمات گوگل سرچ با ویس میادش من روی دوت گوشیم تست کردم جواب باد و باتشکر از استارتر تاپیک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 6 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2016 دوستان برای این که به اشتباه نیفتند من با بیشتر گوشی ها کار کردم این قابلیت بیشتر توی گوشی هایی که دکمه های نرم افزاری دارند اجرا میشه البته توی گوشی های سامسونگ که دکمه سخت افزاری دارند هم اجرا میشه البته با دکمه مولیتی تسکینگ گوشی های که قدیمی تر هستند با لانگ کیلیک هوم ریسنت برنامه ها باز میشه و روی اون گوشی ها کاربرد نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 6 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2016 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.