mjna 22 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان،چراMaterialFavoriteButton ایونت کلیک نداره،چجوری باید این ایونت رو براش تعریف کنم؟راهنمایی کنید لطفا! https://www.b4x.com/android/forum/threads/materialfavoritebutton.59181/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۴ برادر فلوتینگ باتن هم ی ویو هست دیگه منتها کاستم ویو هستف شما اگه نحوه ی پیاده سازی متریال رو بلد باشی دیگه این سوالو نمیپرسی، ببینید شما وقتی App Compat رو راه اندازی میکنید ویو هاش اعم از فلوت باتن،کارد ویو، اکشن بار ... رو چطور باید ب پروژه اضاف کنید؟؟؟ خب گوش کنید تا بفهمید، ببینید شما میری تو دیزاینر بعد ی کاستم ویو میسازی بعدشم از سمت چپ ک تنظیمات ویو هست اون پایین مایینا زده custom type بعد اونو رو هر چی ک دوس داشتین میزارین ک میتونید کارد ویو(البته کتابخونش باید تیک خورده باشه)، فلوت باتن(کتابخونش و ریسورس هاش باید اضاف شده باشه)، متریال اکشن بار(تو خوده کتابخونه اپ کمپته)، اکشن سرچ ویو .... رو انتخاب کنید، خب حالا شما مثلن رو فلوت باتن تنظیمش کردین، خب، حالا روش کلیک راست میکنید و رویداد کلیک واسش تعریف میکنید درست مثه باتنِ عادی، سورس رو ببینید توضیحات کامل بود مرسی یکی از مشکلات بنده رو حل کرد دمتون گرممممممممممممم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان،چراMaterialFavoriteButton ایونت کلیک نداره،چجوری باید این ایونت رو براش تعریف کنم؟راهنمایی کنید لطفا! https://www.b4x.com/android/forum/threads/materialfavoritebutton.59181/ سلام دوسته عزیز برای یه دکمه چجوری ایونت تعریف میکنی خوب برای اینم به همون شکل عمل کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mjna 22 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ برادر فلوتینگ باتن هم ی ویو هست دیگه منتها کاستم ویو هستف شما اگه نحوه ی پیاده سازی متریال رو بلد باشی دیگه این سوالو نمیپرسی، ببینید شما وقتی App Compat رو راه اندازی میکنید ویو هاش اعم از فلوت باتن،کارد ویو، اکشن بار ... رو چطور باید ب پروژه اضاف کنید؟؟؟ خب گوش کنید تا بفهمید، ببینید شما میری تو دیزاینر بعد ی کاستم ویو میسازی بعدشم از سمت چپ ک تنظیمات ویو هست اون پایین مایینا زده custom type بعد اونو رو هر چی ک دوس داشتین میزارین ک میتونید کارد ویو(البته کتابخونش باید تیک خورده باشه)، فلوت باتن(کتابخونش و ریسورس هاش باید اضاف شده باشه)، متریال اکشن بار(تو خوده کتابخونه اپ کمپته)، اکشن سرچ ویو .... رو انتخاب کنید، خب حالا شما مثلن رو فلوت باتن تنظیمش کردین، خب، حالا روش کلیک راست میکنید و رویداد کلیک واسش تعریف میکنید درست مثه باتنِ عادی، سورس رو ببینیدممنون از توضیحات کاملتون ولی این کتابخونه متریال فیوریت باتون( با فلوتینگ باتون اشتباه نشه)متاسفانه ایونتی براش تعیین نشده بصورت رسمی و از روش های شما نیز ایونتی رو نشون نمیده متاسفانه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ ممنون از توضیحات کاملتون ولی این کتابخونه متریال فیوریت باتون( با فلوتینگ باتون اشتباه نشه)متاسفانه ایونتی براش تعیین نشده بصورت رسمی و از روش های شما نیز ایونتی رو نشون نمیده متاسفانه... اخ اخ وااااااااااااقعن شرمنده اصلن حواسم نبود من اصن کلللللللن ی چی دیگه رو توضیح دادم، خب ببینید الان من رفتم تو سایت مرجع دیدم، درسته اینونت نداره ولی ی متد داره ب اسم IsFavourite ک از نوع بولین هست ینی ترو فالس میگیره، فک کنم با اون بشه کارای مورد نظرو انجام داد ینی مثلن بگیم if IsFavourite=true then بیا و اون کارو انجام بده ک خب قطعن اون کار بوکمارک کردنه دیگه، بعد Tag هم داره از تگ وسندر استفاده کنید خب لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mjna 22 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ درسته خودم هم با همین کارمو راه انداختم طوری که این شرط رو تویه اکتیویتی pause گذاشتم تا بیاد آخرین وضعیت فیوریت رو بررسی کنه فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۴ از درسته خودم هم با همین کارمو راه انداختم طوری که این شرط رو تویه اکتیویتی pause گذاشتم تا بیاد آخرین وضعیت فیوریت رو بررسی کنهفرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk از تگ و سندر استفاده کنید ب نظرم یا ی حرکت دیگه هم میشه زد ک واقعن مسخرس!!! این ک ی باتن Transparent روی فیوریت باتن بزارید ک با اون SetFavourite ترو و فالس بشه، راه زیاد هس، باید دید کدوم بهتره، ببینید اگه میخواید تو ActivityPause انجام ندین از متد isFavourite استفاده کنید ک این وضیت فیوریت رو برمیگردونه ک ترو هس یا فالس بعد شرط بزارید تو اکتیویتی کریت ک اگه isFavourite=true حالا اون کارو انجام بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mjna 22 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ خوب اگر به همین راحتی بود که نمیپرسیدم، سینتکسش رو تو سایت مرجعش هم ننوشته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ برادر فلوتینگ باتن هم ی ویو هست دیگه منتها کاستم ویو هستف شما اگه نحوه ی پیاده سازی متریال رو بلد باشی دیگه این سوالو نمیپرسی، ببینید شما وقتی App Compat رو راه اندازی میکنید ویو هاش اعم از فلوت باتن،کارد ویو، اکشن بار ... رو چطور باید ب پروژه اضاف کنید؟؟؟ خب گوش کنید تا بفهمید، ببینید شما میری تو دیزاینر بعد ی کاستم ویو میسازی بعدشم از سمت چپ ک تنظیمات ویو هست اون پایین مایینا زده custom type بعد اونو رو هر چی ک دوس داشتین میزارین ک میتونید کارد ویو(البته کتابخونش باید تیک خورده باشه)، فلوت باتن(کتابخونش و ریسورس هاش باید اضاف شده باشه)، متریال اکشن بار(تو خوده کتابخونه اپ کمپته)، اکشن سرچ ویو .... رو انتخاب کنید، خب حالا شما مثلن رو فلوت باتن تنظیمش کردین، خب، حالا روش کلیک راست میکنید و رویداد کلیک واسش تعریف میکنید درست مثه باتنِ عادی، سورس رو ببینید Floating Action Button.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mjna 22
سلام دوستان،چراMaterialFavoriteButton ایونت کلیک نداره،چجوری باید این ایونت رو براش تعریف کنم؟راهنمایی کنید لطفا!
https://www.b4x.com/android/forum/threads/materialfavoritebutton.59181/
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.