محمدی 95 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ سلام میخواستم وقتی کاربر برنامه رو نصب کرد برنامه Hide بشه کلا مخفی بشه دیگه یعنی توی منو گوشی دیده نشه چیکار باید کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ بفرما خدمت شما http://answercenter.ir/topic/2050-کتابخونه-bigbuzz-hide-واسه-مخفی-کردن-آیکون-برنامتون/ برام عجیب بود ک همچین کاری هم میشه کرد، چون فک میکردم همچین چیزی وجود نداره تو اندروید برا همین هیچوخ دنبالش نبود الان ک شما تاپیک زدی سرچ کردم دیدم هست و ب شدددددددددددت تعجب کردم، فقد ی جمله میتونم بگم ظاهرن اندروید فقد ساخته شده ک نشون بده اطلاعات شخصیو راحت میشه دزدید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ مرسی من اینو دیدم البته فکر کنم موقع کخفی شدن برنامه دیگه کار نکنه من میخوام هم مخفی بشه هم سرویسم کار کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ چرا اتفاقن من ی سرویس داشتم رو برنامم همین الان امتحان کردمش کاملن کار کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ طرز استفادشم بگین خوشحال میشم مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ طرز استفادشم بگین خوشحال میشم مرسی سورس به همراه کتابخانه در تاپیک قرار داده شده است ، همچنین توضیحات در کنار توابع هستند. در ضمن چند تا فانکشن بیش تر نداره ، خودتون چند بار تستی کار کنید تا راه بیوفتید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
محمدی 95
سلام میخواستم وقتی کاربر برنامه رو نصب کرد برنامه Hide بشه
کلا مخفی بشه دیگه
یعنی توی منو گوشی دیده نشه
چیکار باید کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.