امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ با سلام ، خب فعلا 2 تا ویدیو راجع به Fragment تهیه کردم که برای آشنایی و استفاده اولیه از اون هستش که آموزش های بیشتر و پیشرفته تر هم کم کم میزارم توی همین تاپیک ، برای توضیح فرگمنت توی یکی دوتا ویدیو نمیشه همه چی رو گفت ، توی این ویدیواول یه توضیح کوچیک و 2تا مثال که یکی از برنامه دیوار و یکی هم یه سمپل فرگمنت که درست کردم تا بعتر متوجه شین گفتم و آموزش ساخت یه فرگمنت و نمایش دادن اون توی اکتیویتی رو گفتم ، و یه آموزش دیگه هم راجع به ارتباط برقرار کردن فرگمنت با اکتیویتی هاست یا همون میزبانه که از طریق یه Interface ما این کار رو انجام میدیم و با کلیک روی اون یه فرگمنت جدید باز رو جایگزین قبلی میکنیم ، به عبارتی میریم صفحه بعد ، و یه توضیح کوچیک هم راحع به استفاده از Transition و یا افکت جابجایی بین فرگمنت هاس ، آموزش های بعدی هم به زودی توی همین تاپیک قرار میگیره که آموزش هایی مثل نمایش همزمان لیست و محتویات همزمان توی صفحه های بزرگ هستش (مثال عکسی) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ مرسی اَمینم،گذاشتم تو صف دانلوده دانلود منیجر یه دانه ای!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ خیلی دوره آموزشی مفیدی هست ، مخصوصا برای طراحی رابط کاربری های زیبا! خیلی ممنون ، ادامه بدید حتما! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mfbco1996 3 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۵ در در 1394/12/15, 19:06:28، امین شاهدی گفته است : ویدیواول آقای شاهدی یه سوال مشکلی که من دارم موقع تعریف یه باتن، ایمیج ویو یا هر چیز دیگه ای تو فرگمنت متد layout.findViewById ارور داره و میگه اصلا موجود نیست اگه ممکنه راهنمایی کنید. از راهنمایی های دیگر دوستان هم ممنون میشم. ImageView toolbar_settings = (ImageView) layout.findViewById(R.id.toolbar_settings); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.