babi.jonz 60 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ دوستان عزیز سلام من یه کد طولانی دارم که مجبورم تو رویداد کلیک همه ی باتن ها کپی کنم، تعداد باتن ها هم زیاده میخواستم بدونم راهی هست اون کد طولانی رو یجایی بنویسم که تو همه ی باتن ها اجرا بشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ همچنین میتونید اون کد طولانی رو ، یه متد درست کنید و بریزید اونجا و اون رو توی همه ی باتن ها فراخوانی کنید: Sub ejrayeCode 'کد طولانی شما End Sub و برای باتن ها: Sub Button1_Click ejrayeCode End Sub Sub Button2_Click ejrayeCode End Sub و... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ اگر مثلن 20 تا باتن دارین نباید بیاین برا هر کدوم رویداد کلیک بزارین، با 1 رویداد میشه همه رو کنترل کرد، ک بهش میگن تگ و سندر http://answercenter.ir/topic/2807-استفاده-از-tag-و-sender-در-multi-panel/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
babi.jonz 60
دوستان عزیز سلام
من یه کد طولانی دارم که مجبورم تو رویداد کلیک همه ی باتن ها کپی کنم، تعداد باتن ها هم زیاده میخواستم بدونم راهی هست اون کد طولانی رو یجایی بنویسم که تو همه ی باتن ها اجرا بشه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.