رفتن به مطلب

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهدی ایزدی

استفاده از Tag و Sender در Multi Panel

پست های پیشنهاد شده

درود خدمت تمامی کاربران عزیز انجمن ، بخصوص کاربرانی که فعالیت میکنند *laie*

خب توی دوره

توی Multi Panel و همراه با ScrollView نمایش بدیم ...

بعد از اون شاید بیشتر از 20 بار سوال شد که چطوری میشه وقتی روی Button در MultiPanel کلیک کرد Button تشخیص بده

که کدوم متن رو نشون بده و چی عملی رو انجام بده ... *fekr*

توی این دوره ی آموزشی ما این موضوع رو با استفاده از Tag و Sender یاد میگیریم *like*

امیدوارم که فیلم رو با دقت نگاه کنید

این رو هم فقط برای تعداد کمی از کاربران میگم: دست از حفظی بازی بردارید

برنامه نویسی رو باید یاد گرفت ، برنامه نویسی کتاب شیمی دبیرستان نیست که یاد بگیری مونوکسید اسید فرمولش چیه و سال تحصیلی که تموم شد

برات فرق نکنه که فرمولش یادش باشه یا نه *fekr* عجب مثالی زدم *laugh2*

شرمنده حجم فیلم هم یک خورده زیاد شده . نزدیک 17 مگابایت حجم داره

هرکه را طاووس خواهد جور هندوستان کشد !

لینک دانلود از سرور پیکوفایل

اختصاصی از انجمن Basic4Android.org

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fileman    328

آقای ایزدی ، این فایل شما چرا باز نمیشه؟

اسم فایل تصویری که توی فایل زیپ قرار دادین خیلی عجیب غریبه. به همین اسم گیر میده و بازش نمیکنه.

چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Farzad Musavi    576
آقای ایزدی ، این فایل شما چرا باز نمیشه؟

اسم فایل تصویری که توی فایل زیپ قرار دادین خیلی عجیب غریبه. به همین اسم گیر میده و بازش نمیکنه.

چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟

خب اسمشو عوض کن :|

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجید آرتا    5,810

شما هم اسم فایل زیپ رو ویرایش کنید و هم اسم فایل ویدیو رو با خود Winrar عوضش کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahfelsoft    126

اگر ما توی پنل یه باتن تعریف کنیم و تکست باتن رو مثلا بزاریم 1 . بعد پنلهامون رو باحلقه تا 20 تا تکرار کنیم اونوقت تکست همه باتن ها 1 میشن . حالا ما اگه بخوام تکست هر باتن توی هر پنل یه چیز خاص باشه چیکار کنیم ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
اگر ما توی پنل یه باتن تعریف کنیم و تکست باتن رو مثلا بزاریم 1 . بعد پنلهامون رو باحلقه تا 20 تا تکرار کنیم اونوقت تکست همه باتن ها 1 میشن . حالا ما اگه بخوام تکست هر باتن توی هر پنل یه چیز خاص باشه چیکار کنیم ؟

موقعی که میخواهی مولتی پنل رو بسازی توی حلقه بگو Button1.Text = matni ke mikhay

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahfelsoft    126

*naa* اون کد رو که دیگه همه میدونیم*che?*

خوب ببینید ما که کلا یه باتن تعریف میکنیم با نام btn مثلا

تکستش رو که یا توی لایه یا از طریق همین کدی که گفتید مشخص می کنیم . مثلا شما توی این آموزش اومدید تکست باتن رو گذاشتید get item و به همین خاطر تکست همه دکمه ها توی پنل ها شد get item

من میخوام که تکست هر باتن توی هر پنل با تکست باتن دیگه توی پنل بعد فرق کنه .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cris    17

سلام 

من مولتی پنلم رو ساختم چطور توی رویداد کلیک لیبل بهش بگم وقتی روی هر کدوم از این لیبل ها کلیک شد بازم هر کدوم یه لیست دیگه رو باز کنن و توی اکتیویتی بعد چطور فراخوانیشون کنم؟؟هر لیست هم یه تیبل جداگونه داره :zoor: 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad-alone    562

دوستان این نکته هایی که در مورد کلیک شدن آیتم و رویداد مربوط به روی پنل خاص رو برای تعداد نا معلوم اگر بخوایم عمل کنیم چی میشه ؟؟؟

کسی با For Each کار کرده ؟؟؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا من توی هر Panel سه تا Label دارم

 

توی حلقه ساخت مولتی پنل این کد رو دادم :

Label1.Tag=Meghdare Database
Label2.Tag=Meghdare Database
Label3.Tag=Meghdare Database 

حالا میخام وقتی روی پنل کلیک میشه مقدار هر کدوم از لیبلها رو داشته باشم 

 

من از آموزش اینجوری فهمیدم :

Dim L1,L2,L3 as Label
L1=Sender
L2=Sender
L3=Sender

M1=L1.Tag
M2=L2.Tag
M3=L3.Tag

به نظر شما درسته ؟

 

*فقط اینو حتماً دقت بکنید که من روی پنل کلیک میکنم و مقدار لیبلها رو میخام *

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad-alone    562

ببین دوست خوبم بهترین کار اینه که یک عدد( منظورم ID )  هستش، رو در یکی از تگ ها ذخیره کنی بعد در روال کلیک اون سندر بگی که کرسر رو ببر به اون عدد و سپس مقادیر رو از دیتابیس بخون


 


من به این روش کار میکنم و بصورت کلی اصولی تر هستش


 


موفق تر باشید


به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آره حرف شما کاملاً درسته

 

ولی من سااختار دیتابیسم جوری هست که اگه بخام با استفاده از آی دی دوباره همه همون مقادیر رو ازش بخونم برنامه کند میشه

 

هیچ راهی نداره که بشه مقدار این لیبل ها رو از مولتی پنل بخونم

 

اصلا فرض می کنیم این مقدار ها در دیتابیس وجود نداره 

 

مثلا من به هر کدوم از این لیبلها هنگام ساخت مولتی پنل یه مقدار به صورت رندوم دادم الان هم دقیقاً همون مقدار رو میخام

 

دیگه دیتابیسی نیست که من ازش بخونم

 

حالا بگید چه کنم ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad-alone    562

چرا راهش استفاده از حلقه For Each هستش ولی من که انجام دادم آندرروید خطا داد و کفرمو درآورد

 

ببین با استفاده از Activity.ViewNumber هم میتونی به اندازه تمام کنترلهای موجود در اکتیویتی چک کنی

البته کار با حوصله ای هستش

 

موفق تر باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون محمد جان ولی آقای ایزدی تمی این آدرس به خوبی راهنمایی کرد :

 

http://answercenter.ir/topic/4246-%D9%85%D9%88%D9%84%D8%AA%DB%8C-%D9%BE%D9%86%D9%84/

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsankhan    256

ببین دوست خوبم بهترین کار اینه که یک عدد( منظورم ID )  هستش، رو در یکی از تگ ها ذخیره کنی بعد در روال کلیک اون سندر بگی که کرسر رو ببر به اون عدد و سپس مقادیر رو از دیتابیس بخون

 

من به این روش کار میکنم و بصورت کلی اصولی تر هستش

 

موفق تر باشید

دوست عزیز من نفهمیدم میشه با مثال کد توضیح بدین

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

×
×
  • جدید...