اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


مهدی ایزدی

استفاده از Tag و Sender در Multi Panel

پست های پیشنهاد شده

آقای ایزدی ، این فایل شما چرا باز نمیشه؟

اسم فایل تصویری که توی فایل زیپ قرار دادین خیلی عجیب غریبه. به همین اسم گیر میده و بازش نمیکنه.

چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
آقای ایزدی ، این فایل شما چرا باز نمیشه؟

اسم فایل تصویری که توی فایل زیپ قرار دادین خیلی عجیب غریبه. به همین اسم گیر میده و بازش نمیکنه.

چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟

خب اسمشو عوض کن :|

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما هم اسم فایل زیپ رو ویرایش کنید و هم اسم فایل ویدیو رو با خود Winrar عوضش کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر ما توی پنل یه باتن تعریف کنیم و تکست باتن رو مثلا بزاریم 1 . بعد پنلهامون رو باحلقه تا 20 تا تکرار کنیم اونوقت تکست همه باتن ها 1 میشن . حالا ما اگه بخوام تکست هر باتن توی هر پنل یه چیز خاص باشه چیکار کنیم ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
اگر ما توی پنل یه باتن تعریف کنیم و تکست باتن رو مثلا بزاریم 1 . بعد پنلهامون رو باحلقه تا 20 تا تکرار کنیم اونوقت تکست همه باتن ها 1 میشن . حالا ما اگه بخوام تکست هر باتن توی هر پنل یه چیز خاص باشه چیکار کنیم ؟

موقعی که میخواهی مولتی پنل رو بسازی توی حلقه بگو Button1.Text = matni ke mikhay

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

*naa* اون کد رو که دیگه همه میدونیم*che?*

خوب ببینید ما که کلا یه باتن تعریف میکنیم با نام btn مثلا

تکستش رو که یا توی لایه یا از طریق همین کدی که گفتید مشخص می کنیم . مثلا شما توی این آموزش اومدید تکست باتن رو گذاشتید get item و به همین خاطر تکست همه دکمه ها توی پنل ها شد get item

من میخوام که تکست هر باتن توی هر پنل با تکست باتن دیگه توی پنل بعد فرق کنه .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز داخل حلقه متن رو بگیری هرکدوم فرق میکنه

کد مهدی رو تو حلقه بزار و مقدارشو از یه لیست بخون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام 

من مولتی پنلم رو ساختم چطور توی رویداد کلیک لیبل بهش بگم وقتی روی هر کدوم از این لیبل ها کلیک شد بازم هر کدوم یه لیست دیگه رو باز کنن و توی اکتیویتی بعد چطور فراخوانیشون کنم؟؟هر لیست هم یه تیبل جداگونه داره :zoor: 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان این نکته هایی که در مورد کلیک شدن آیتم و رویداد مربوط به روی پنل خاص رو برای تعداد نا معلوم اگر بخوایم عمل کنیم چی میشه ؟؟؟

کسی با For Each کار کرده ؟؟؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا من توی هر Panel سه تا Label دارم

 

توی حلقه ساخت مولتی پنل این کد رو دادم :

Label1.Tag=Meghdare Database
Label2.Tag=Meghdare Database
Label3.Tag=Meghdare Database 

حالا میخام وقتی روی پنل کلیک میشه مقدار هر کدوم از لیبلها رو داشته باشم 

 

من از آموزش اینجوری فهمیدم :

Dim L1,L2,L3 as Label
L1=Sender
L2=Sender
L3=Sender

M1=L1.Tag
M2=L2.Tag
M3=L3.Tag

به نظر شما درسته ؟

 

*فقط اینو حتماً دقت بکنید که من روی پنل کلیک میکنم و مقدار لیبلها رو میخام *

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببین دوست خوبم بهترین کار اینه که یک عدد( منظورم ID )  هستش، رو در یکی از تگ ها ذخیره کنی بعد در روال کلیک اون سندر بگی که کرسر رو ببر به اون عدد و سپس مقادیر رو از دیتابیس بخون


 


من به این روش کار میکنم و بصورت کلی اصولی تر هستش


 


موفق تر باشید


به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آره حرف شما کاملاً درسته

 

ولی من سااختار دیتابیسم جوری هست که اگه بخام با استفاده از آی دی دوباره همه همون مقادیر رو ازش بخونم برنامه کند میشه

 

هیچ راهی نداره که بشه مقدار این لیبل ها رو از مولتی پنل بخونم

 

اصلا فرض می کنیم این مقدار ها در دیتابیس وجود نداره 

 

مثلا من به هر کدوم از این لیبلها هنگام ساخت مولتی پنل یه مقدار به صورت رندوم دادم الان هم دقیقاً همون مقدار رو میخام

 

دیگه دیتابیسی نیست که من ازش بخونم

 

حالا بگید چه کنم ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چرا راهش استفاده از حلقه For Each هستش ولی من که انجام دادم آندرروید خطا داد و کفرمو درآورد

 

ببین با استفاده از Activity.ViewNumber هم میتونی به اندازه تمام کنترلهای موجود در اکتیویتی چک کنی

البته کار با حوصله ای هستش

 

موفق تر باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون محمد جان ولی آقای ایزدی تمی این آدرس به خوبی راهنمایی کرد :

 

http://answercenter.ir/topic/4246-%D9%85%D9%88%D9%84%D8%AA%DB%8C-%D9%BE%D9%86%D9%84/

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببین دوست خوبم بهترین کار اینه که یک عدد( منظورم ID )  هستش، رو در یکی از تگ ها ذخیره کنی بعد در روال کلیک اون سندر بگی که کرسر رو ببر به اون عدد و سپس مقادیر رو از دیتابیس بخون

 

من به این روش کار میکنم و بصورت کلی اصولی تر هستش

 

موفق تر باشید

دوست عزیز من نفهمیدم میشه با مثال کد توضیح بدین

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری


درباره ما

 گروه برنامه نویسی انسور سنتر کار خود را به صورت رسمی از سال 1392 تحت عنوان تیم برنامه نویسی بیسیک4اندروید ایران آغاز کرد و در کمتر از یک سال به پرمخاطب ترین .و محبوب ترین انجمن برنامه نویسی بیسیک4اندروید ایرانی تبدیل شد و اکنون به درخواست بسیاری از کاربران، انجمن زمینه فعالیت خود را گسترش داده است

 

تماس با ما.

  •         بلوچستان، ایرانشهر، بلوار مکران، میدان بسیج، جنب حوزه علمیه حقانیه. کد پستی: 9917914113
  •         info@answercenter.ir
  •         09338810122