رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

  • مرجع پاسخگویی
  • تولید آموزش
  • سفارش پروژه

درخواست سفارش پروژه

اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


مهدی ایزدی

استفاده از Tag و Sender در Multi Panel

پست های پیشنهاد شده

alireza_hsi    160

کاربر رو به رشد

تشکر از زحمت که کشیدید .. انشالله تعداد سوالات کم بشه در ان موضوع

  • پسندیدن 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fileman    328

کاربر نیمه فعال

آقای ایزدی ، این فایل شما چرا باز نمیشه؟

اسم فایل تصویری که توی فایل زیپ قرار دادین خیلی عجیب غریبه. به همین اسم گیر میده و بازش نمیکنه.

چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Farzad Musavi    576

مدیر بازنشسته

آقای ایزدی ، این فایل شما چرا باز نمیشه؟

اسم فایل تصویری که توی فایل زیپ قرار دادین خیلی عجیب غریبه. به همین اسم گیر میده و بازش نمیکنه.

چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟

خب اسمشو عوض کن :|

  • پسندیدن 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجید آرتا    5,726

مدیر کل سایت

شما هم اسم فایل زیپ رو ویرایش کنید و هم اسم فایل ویدیو رو با خود Winrar عوضش کنید.

  • پسندیدن 3

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahfelsoft    123

کاربر فعال

اگر ما توی پنل یه باتن تعریف کنیم و تکست باتن رو مثلا بزاریم 1 . بعد پنلهامون رو باحلقه تا 20 تا تکرار کنیم اونوقت تکست همه باتن ها 1 میشن . حالا ما اگه بخوام تکست هر باتن توی هر پنل یه چیز خاص باشه چیکار کنیم ؟

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی ایزدی    9,172

موسس و بنیان گذار

اگر ما توی پنل یه باتن تعریف کنیم و تکست باتن رو مثلا بزاریم 1 . بعد پنلهامون رو باحلقه تا 20 تا تکرار کنیم اونوقت تکست همه باتن ها 1 میشن . حالا ما اگه بخوام تکست هر باتن توی هر پنل یه چیز خاص باشه چیکار کنیم ؟

موقعی که میخواهی مولتی پنل رو بسازی توی حلقه بگو Button1.Text = matni ke mikhay

  • پسندیدن 3

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahfelsoft    123

کاربر فعال

*naa* اون کد رو که دیگه همه میدونیم*che?*

خوب ببینید ما که کلا یه باتن تعریف میکنیم با نام btn مثلا

تکستش رو که یا توی لایه یا از طریق همین کدی که گفتید مشخص می کنیم . مثلا شما توی این آموزش اومدید تکست باتن رو گذاشتید get item و به همین خاطر تکست همه دکمه ها توی پنل ها شد get item

من میخوام که تکست هر باتن توی هر پنل با تکست باتن دیگه توی پنل بعد فرق کنه .

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cris    17

کاربر عادی

سلام 

من مولتی پنلم رو ساختم چطور توی رویداد کلیک لیبل بهش بگم وقتی روی هر کدوم از این لیبل ها کلیک شد بازم هر کدوم یه لیست دیگه رو باز کنن و توی اکتیویتی بعد چطور فراخوانیشون کنم؟؟هر لیست هم یه تیبل جداگونه داره :zoor: 

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad-alone    562

کاربر فعال

دوستان این نکته هایی که در مورد کلیک شدن آیتم و رویداد مربوط به روی پنل خاص رو برای تعداد نا معلوم اگر بخوایم عمل کنیم چی میشه ؟؟؟

کسی با For Each کار کرده ؟؟؟

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید زارع    331

کاربر نیمه فعال

آقا من توی هر Panel سه تا Label دارم

 

توی حلقه ساخت مولتی پنل این کد رو دادم :

Label1.Tag=Meghdare Database
Label2.Tag=Meghdare Database
Label3.Tag=Meghdare Database 

حالا میخام وقتی روی پنل کلیک میشه مقدار هر کدوم از لیبلها رو داشته باشم 

 

من از آموزش اینجوری فهمیدم :

Dim L1,L2,L3 as Label
L1=Sender
L2=Sender
L3=Sender

M1=L1.Tag
M2=L2.Tag
M3=L3.Tag

به نظر شما درسته ؟

 

*فقط اینو حتماً دقت بکنید که من روی پنل کلیک میکنم و مقدار لیبلها رو میخام *

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad-alone    562

کاربر فعال

ببین دوست خوبم بهترین کار اینه که یک عدد( منظورم ID )  هستش، رو در یکی از تگ ها ذخیره کنی بعد در روال کلیک اون سندر بگی که کرسر رو ببر به اون عدد و سپس مقادیر رو از دیتابیس بخون


 


من به این روش کار میکنم و بصورت کلی اصولی تر هستش


 


موفق تر باشید


  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید زارع    331

کاربر نیمه فعال

آره حرف شما کاملاً درسته

 

ولی من سااختار دیتابیسم جوری هست که اگه بخام با استفاده از آی دی دوباره همه همون مقادیر رو ازش بخونم برنامه کند میشه

 

هیچ راهی نداره که بشه مقدار این لیبل ها رو از مولتی پنل بخونم

 

اصلا فرض می کنیم این مقدار ها در دیتابیس وجود نداره 

 

مثلا من به هر کدوم از این لیبلها هنگام ساخت مولتی پنل یه مقدار به صورت رندوم دادم الان هم دقیقاً همون مقدار رو میخام

 

دیگه دیتابیسی نیست که من ازش بخونم

 

حالا بگید چه کنم ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad-alone    562

کاربر فعال

چرا راهش استفاده از حلقه For Each هستش ولی من که انجام دادم آندرروید خطا داد و کفرمو درآورد

 

ببین با استفاده از Activity.ViewNumber هم میتونی به اندازه تمام کنترلهای موجود در اکتیویتی چک کنی

البته کار با حوصله ای هستش

 

موفق تر باشید

  • پسندیدن 4

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید زارع    331

کاربر نیمه فعال

ممنون محمد جان ولی آقای ایزدی تمی این آدرس به خوبی راهنمایی کرد :

 

http://answercenter.ir/topic/4246-%D9%85%D9%88%D9%84%D8%AA%DB%8C-%D9%BE%D9%86%D9%84/

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsankhan    256

کاربر رو به رشد

ببین دوست خوبم بهترین کار اینه که یک عدد( منظورم ID )  هستش، رو در یکی از تگ ها ذخیره کنی بعد در روال کلیک اون سندر بگی که کرسر رو ببر به اون عدد و سپس مقادیر رو از دیتابیس بخون

 

من به این روش کار میکنم و بصورت کلی اصولی تر هستش

 

موفق تر باشید

دوست عزیز من نفهمیدم میشه با مثال کد توضیح بدین

  • پسندیدن 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...