hamidspeed 20 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ سلام من میخوام منو ابشاری درست کنم مثل منو بعضی از سایتها وقتی روش کلیک شد یه منو به سمت پایین باز بشه. نمیدنم منظورمو تونستم برسونم یا نه اگه کسی بلده لطفا سورس کدهاشو بذاره ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamidspeed 20 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ دوستان خیلی ممنون از پست هایی که گذاشتید با استفاده از راهنماییتون و یکم جست و جو تونستم یه سورس کد پیدا کنم لینک دانلودش رو هم قرار میدم شاید به درد بعضی از دوستان بخوره لینک دانود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۶ سلام برای tree view هم از آریا لیست ویو میتونید استفاده کنید و هم از UltimateListView با UltimateListView هرنوع trree view ونمودار درختی کاملا اختصاصی بدون محدودیت رو میتونید طراحی کنید که نمونه سورسش در لینک زیر هست . خودکتابخونه هم که در فروشگاه انجمن هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KMOHAMMAD 10 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۶ لینک مشکل داره؟؟؟ خطای 404 میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ بفرمایید Dim l As List l.Initialize l.AddAll(Array As String("item1","item2")) Dim m As Int Dim x As id m=x.InputList1(l,"menu") If m>=0 Then End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ برادر چیزی ک میخوای اسمش TreeView هست ک 2 تا سورس ازش تو انجمن هست ک تحلیل کداش کار استیو جابزه مرحومه فقط!!!!!!! کسی آموزش ندادتش، اینی هم ک دوست بالاییمون گفتن امتحان کردم!!! اصلن ربطی ب این قضیه نداشت برادر عزیز، کدی ک گذاشتی کلن ی چی دیگه بودا !!!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ با این کد هم میتونه کارشو را بندازه راحتر و سریعتره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ با این کد هم میتونه کارشو را بندازه راحتر و سریعتره اخه کد رو امتحان کردم اصلن چیزی مبنی بر منوی درختی نیومد، ی دیالوگ اومد ک ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ ببینید تا اونجایی که من گشتم تنها راه در b4a فقط آریا لیست ویو که خیلی راحت لیست ویو درختی درست میش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ سلام من میخوام منو ابشاری درست کنم مثل منو بعضی از سایتها وقتی روش کلیک شد یه منو به سمت پایین باز بشه. نمیدنم منظورمو تونستم برسونم یا نه اگه کسی بلده لطفا سورس کدهاشو بذاره ممنون سلام دوست عزیز نمیدونم چرا دوستان اینقدر لقمه رو میپیچونن پیزی که شما احتیاج داری یه spinner هست کار باهاش هم خیلی اسونه کافیه توی دیزاینر یه spinner بذاری بعدش تعریفش کنی dim sp as spinner بعد توی اکتیویتی کریت مینویسی sp.add(sp.AddAll(Array As String("منو1","منو2","منو3","منو4")) رویداد کلیکش رو هم اینطوری تعریف میکنی Sub sp_ItemClick (Position As Int, Value As Object) if position=0 then startactivity("myactivity") end if الی اخر End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز نمیدونم چرا دوستان اینقدر لقمه رو میپیچونن پیزی که شما احتیاج داری یه spinner هست کار باهاش هم خیلی اسونه کافیه توی دیزاینر یه spinner بذاری بعدش تعریفش کنی داداش دمت گرم ولی این چ ربطی ب درخواست دوستمون داشت، ایشون منوی درختی میخواد منوی درختیییییی!!! ی سرچ بکن ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hamidspeed 20
سلام
من میخوام منو ابشاری درست کنم مثل منو بعضی از سایتها وقتی روش کلیک شد یه منو به سمت پایین باز بشه. نمیدنم منظورمو تونستم برسونم یا نه
اگه کسی بلده لطفا سورس کدهاشو بذاره
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.