رفتن به مطلب

بهترین نوع تبلیغات چیست؟

طاها

بهترین نوع تبلیغات؟  

19 کاربر تاکنون رای داده است

شما مجاز به رای دادن در این نظرسنجی یا مشاهده نتایج نیستید. لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام نمایید تا بتوانید رای خود را در نظر سنجی ارسال نمایید.

ارسال‌های توصیه شده

سلام دوستان. کسانی که برای برنامه هاشون تبلیغ کردند و تجربه دارند لطفا در نظرسنجی شرکت کنند و توضیح بدن.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من خودم هنوز برنامه ای منتشر نکردم ولی با دیدن برنامه ی اینو اون ب این نتیجه رسیدم بهترین روش تبلیغ از طریق کانالو اینستاگرامه البته بازم بستگی ب محتوا و موضوع برنامه داره، اگه برنامه اکثریت جامعه رو در بر بگیره ب نظرم باید شبکه های اجتماعیو از تبلیغات برنامت پررررررررررررر کنی جوری ک طرف هر طرفو هر جا میره تبلیغات برنامه تورو ببینه در حدی ک دیگه حالش ب هم بخوره ( اینی ک میگم واقعن دیدم ک تاثیرداره) ی موضوعی ک هست اینه ک این نوع تبلیغ اولا 1 شبِ انجام نمیشه چون عضویت در کانالو فالو کردن اینستا حد اقل اگه بخواد ب ی تعداد اعضای مطلوب برسه 3-4 ماه شایدم بیشتر طول میکشه ک البته مدیریت اون صفحاتو کانال ها قبل از انتشار اپ هم خودش ی داسانِ ک اصول خودشو داره، دومن بضی اوقات باید هزینه کنی بابت تبلیغت البته باید درمورد جایی ک داری تبلیغ میکنی مطمئن باشی، اولین اپی ک میخام بدم احتمالن اگه عمری باقی باشه میوفته تیر و شهریور 95 ولی از 2 ماه پیش  کانال زدم و الان حدود 1000 تا ممبر داره و الان از اعضا نظرخواهی در مورد گرافیکو، محتوا و... میکنم البته اینم بگم جامعه اماری اپ من ی قشر خاص هسن و کل جامعه نیستن!

لینک ارسال

من با عدد کار کردم.عدد قبلا بازدهیش عالی بود اما الان صادقانه بگم پول بریزی تو جوب بهتر از عدد هست.من 50تومن تبلیغ کردم فقط 12تا خرید داشتم البته شاید ایده برناممم بد بوده اما ایده تون اگه خیلی عالی باشه عدد بدرد میخوره وگرنه نه.بهتره برید سمت تپسل

لینک ارسال

به نظرم هرچی برنامتون دیرتر تو تلگرام دیده بشه بهتره

خخخ

چون کانال ها پخش میکنن

پوش هم خودم هیچوقت تا به الان رو نوتیفیکیشن کلیک نکردم و فک نکنم کاربر زیادی جذب شه

عدد هم فک کنم بهتره ضمنن بنر تبلیغاتیتون باید جذاب و با گرافیک بالا باشه

بهتره با 40 هزارتومن خرج کردن بدین سایت های طراحی براتون بنر بزنن  :give_rose:  :dance2:  :dance2:

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...