soltaneghalbha 1 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ سلام ؛ سال نو مبارک من طبق آموزش زیر پیش رفتم و سورس گذاشته شده رو دانلود کردم و بدون مشکل اجرا میشه . http://answercenter.ir/topic/6660-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-rss-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C/ ولی طبق آموزش اومدم پیش رفتم و خبر خوان رو به پروژه ی فعلیم اضافه کردم ولی هنگام کامپایل با ارور زیر مواجه میشم : Parsing code. 0.01 Compiling code. Error Error compiling program. Error description: Unknown member: string1 Occurred on line: 22 WebView1.LoadHtml(""&Main.string1) Word: string1 خطا از string1 ؛ با انیکه تعریفش هم کردم . * سورس دانلود شده بدون مشکل اجرا میشه و خط به خط کداش مثل همه. تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
soltaneghalbha 1 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ مشکل برطرف شد اشکال از فراخونی اکتویتی بود ؛ در آموزش از اکتویتی Main استفاده کرده بود و من از اکتویتی دیگه ای استفاده کرده بودم . تشکر از راهنمایی های دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ درود شما کلمه &"" رو از اول پرانتز حذف کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
soltaneghalbha 1 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ منظورتون اگه اینه : WebView1.LoadHtml(Main.string1) باز هم خطا میده ؛ در سورس اون برنامه خبری ؛ هم به همین شکل نوشتن : Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) WebView1.LoadHtml(""&Main.Str1) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
soltaneghalbha 1
سلام ؛ سال نو مبارک
من طبق آموزش زیر پیش رفتم و سورس گذاشته شده رو دانلود کردم و بدون مشکل اجرا میشه .
http://answercenter.ir/topic/6660-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-rss-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C/
ولی طبق آموزش اومدم پیش رفتم و خبر خوان رو به پروژه ی فعلیم اضافه کردم ولی هنگام کامپایل با ارور زیر مواجه میشم :
خطا از string1 ؛ با انیکه تعریفش هم کردم .
* سورس دانلود شده بدون مشکل اجرا میشه و خط به خط کداش مثل همه.
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.