arashb4a 23 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ با سلام من دارم با Appcompat کار میکنم متاسفانه موقع اجرای برنامه با این خطا مواجه میشم: invalid resource directory name: C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res/drawable-ldrtl-xxxhdpi invalid resource directory name: C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res/drawable-xxxhdpi توی برنامه هم به این شکل آدرس دادم: #AdditionalRes: C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res, android.support.v7.appcompat لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ invalid resource directory name: C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res[size=4][b]/[/b][/size]drawable-ldrtl-xxxhdpiinvalid resource directory name: C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res[size=4][b]/[/b][/size]drawable-xxxhdpi متاسفانه من دقیقا نمیدونم چون راستش با AppCompat درست و حسابی کار نکردم ولی اینطور که دارم میبینم توی این آدرس ها اسلش آخر مثل سایر اسلش ها نیست (همونایی که پررنگ کردم) باید ببینید کجا این آدرس ها قرار دارن که درستشون کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arashb4a 23 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ invalid resource directory name: C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res[size=4][b]/[/b][/size]drawable-ldrtl-xxxhdpiinvalid resource directory name: C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res[size=4][b]/[/b][/size]drawable-xxxhdpi متاسفانه من دقیقا نمیدونم چون راستش با AppCompat درست و حسابی کار نکردم ولی اینطور که دارم میبینم توی این آدرس ها اسلش آخر مثل سایر اسلش ها نیست (همونایی که پررنگ کردم) باید ببینید کجا این آدرس ها قرار دارن که درستشون کنید. ربطی به این نداره چون خودش زمان کامپایل اسلش رو میزاره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ به آیا این مشکلی نداره: [right][color=#333333][font=Tahoma]#AdditionalRes: C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res, android.support.v7.appcompat[/font][/color][/right] بعد پوشه Res این کاراکتر (,) قرار دادی؟ یا اینکه موقعی که مسیرو از توی برنامه دادی به این شکل شده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammada 22 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اون کاما رو من گذاشتم اون باید باشه ربطی به اون نداره اصلا معلوم نیست مشکلش چیه توی فروم b4x هم میرم هیچ کی چنین مشکلی نداشته سلام خسته نباشید اگه مشکلتون حل شده منم راهنمایی کنید لطفا ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arashb4a 23 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ به آیا این مشکلی نداره: [right][color=#333333][font=Tahoma]#AdditionalRes: C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res, android.support.v7.appcompat[/font][/color][/right] بعد پوشه Res این کاراکتر (,) قرار دادی؟ یا اینکه موقعی که مسیرو از توی برنامه دادی به این شکل شده؟ اون کاما رو من گذاشتم اون باید باشه ربطی به اون نداره اصلا معلوم نیست مشکلش چیه توی فروم b4x هم میرم هیچ کی چنین مشکلی نداشته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arashb4a 23
با سلام
من دارم با Appcompat کار میکنم متاسفانه موقع اجرای برنامه با این خطا مواجه میشم:
invalid resource directory name: C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res/drawable-ldrtl-xxxhdpi
invalid resource directory name: C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res/drawable-xxxhdpi
توی برنامه هم به این شکل آدرس دادم:
#AdditionalRes: C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res, android.support.v7.appcompat
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.