coloner 14 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستان.من به تازگی به جمع شما پیوستم من موقع ران کردن هر سورسی با خطای زیر مواجه میشم: B4A version: 5.02 Parsing code. (0.03s) Compiling code. (0.20s) Compiling layouts code. (0.00s) Generating R file. (0.06s) Compiling generated Java code. Error javac 1.6.0_04 src\b4a\example\main.java:48: cannot find symbol symbol : method runHook(java.lang.String,b4a.example.main,<nulltype>) location: class anywheresoftware.b4a.BA processBA.runHook("oncreate", this, null); ^ 1 error تصویر هم پیوست شده مشکل کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coloner 14 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ مشکل run hook - پرسش و پاسخ (بیسیک4اندروید) - AnswerCenter.IR ارور run hook - کسانی که در این موضوع مطلب ارسال کرده است ... این اررو هارو چطور رفع کنم - پرسش و پاسخ (بیسیک4اندروید ... ارور run hook - پرسش و پاسخ (بیسیک4اندروید) - AnswerCenter.IR این تاپیک هاررو هم ببینید مشکل اصلی را یافتم فایل های کتابخانه معیوب بودن شرمنده بخاطر بی توجهیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ سعی کنید از این پس قبل از ایجاد تاپیک سرچ کنید در انجمن لینک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coloner 14 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ سعی کنید از این پس قبل از ایجاد تاپیک سرچ کنید در انجمن لینک این پست را خونده بودم ودقیقا دو بار عمل کردم باز هم مشکل هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ مشکل run hook - پرسش و پاسخ (بیسیک4اندروید) - AnswerCenter.IR ارور run hook - کسانی که در این موضوع مطلب ارسال کرده است ... این اررو هارو چطور رفع کنم - پرسش و پاسخ (بیسیک4اندروید ... ارور run hook - پرسش و پاسخ (بیسیک4اندروید) - AnswerCenter.IR این تاپیک هاررو هم ببینید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
coloner 14
سلام دوستان.من به تازگی به جمع شما پیوستم
من موقع ران کردن هر سورسی با خطای زیر مواجه میشم:
تصویر هم پیوست شده
مشکل کجاست؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.