Radius 89 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ سلام من در گرگان ساکن هستم بعد از تغییر دادن مکان زندگی . به خانه نوسازی رفتیم که خط نداشت بعد از وصل شدن خط تلفن فهمیدم که خط فیبرنوری هست به شرکت های خصوصی مثل آسیاتک یا های وب زنگ زدم گفتن نمیتونیم سرویس بدیم و فقط از مخابرات میتونید اینترنت بگیرید حدود 3 ماه از اینترنت مسخره مخابرات استفاده کردم و اصلا راضی نیستم میدونم شاید این جا جاش نباشه ولی دوستان میتونن من رو راهنمایی کنند؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ سلام من در گرگان ساکن هستم بعد از تغییر دادن مکان زندگی . به خانه نوسازی رفتیم که خط نداشت بعد از وصل شدن خط تلفن فهمیدم که خط فیبرنوری هست به شرکت های خصوصی مثل آسیاتک یا های وب زنگ زدم گفتن نمیتونیم سرویس بدیم و فقط از مخابرات میتونید اینترنت بگیرید حدود 3 ماه از اینترنت مسخره مخابرات استفاده کردم و اصلا راضی نیستم میدونم شاید این جا جاش نباشه ولی دوستان میتونن من رو راهنمایی کنند؟ اگه میتونی و محلتون خوب آنتن میده مودم 3g یا 4g بگیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ wimax رو امتحان کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ مبین نت هم خدماتش خوبه اما نسبتا به حجم و تعرفه های رایتل خیلی گرونه حالا اگ ترافیک مصرفیتون پاین هست برخلاف بنده میتونید از مبین نت استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.